• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

spot reklamowy MITO

alces1

Aktywny
Auto
AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6
Czy widzieliście spot reklamowy MITO? Jest często emitowany na antenie TVN Turbo. Mnie się podoba, jest oryginalny i ma fajny podkład muzyczny, a do tego jest to kilka różnych historyjek, tzn spoty różnią się między sobą :)
Pozdrawiam.
- Rafał

Ba stronie możesz sobie samemu zrobić własny klip według uznania :mrgreen: Wybierasz z gotowych obrazków , dźwięków i reklama jak ta lala :mrgreen: Jak się nie mylę już ktoś podawał linka do tej stronki.

Reklama jest spoko ogląda się z przyjemnością ale jakoś nie przekonuje mnie to do Mito.

Widziałem, widziałem. Spoty dobre, odnoszą się do emocji i pokazują ze MiTo można i podrywać dziewczyny i ścigać sie po torze 8) Co do samego MiTo-nie lubię małych aut, ale jak ostatnio wsiadłem w nią w centrum handlowym to się zakochałem :mrgreen:

I tak reklama nie polepszy tego auta*..

Jak by ktoś chciał to muzyka w tle to „Daft Punk – Technologic”

*(Auto bo to dla mnie nie jest Alfa...)

:jupi: <skacze2> Reklama jak to reklama <oczy2> ale zdjęcia na głównej stronie Alfa Mito są wspaniałe . Muszę koniecznie obejrzeć maleństwo z bliska <skacze2>

Lesio napisał:
jakoś nie przekonuje mnie to do Mito.

ja tak mialem z gtv i 33... mysle ze do niektorych modeli alfy trzeba dojrzec :P
jak na razie tez nie jestem przekonany do mito, szczegolnie do przednich reflektorow... ale zobaczymy :wink:

zdecydowanie bardziej wole starsze modele, maja to COŚ :!:

MiTo nie jest zła, ale mogli by wrócić do produkcji 33, 75, 164 :D

gonzo napisał:
ja tak mialem z gtv i 33... mysle ze do niektorych modeli alfy trzeba dojrzec

Ja mając 18 lat namówiłem rodzine na sprzedaż poldka i zakup 33 więc wcale nie trzeba dojrzewać do tego modelu ani do reszty, później kupiłem dla siebie 145 teraz mam 166, a brat też sie zaraził i nabył 164 :) i moge powiedzieć więcej na tym się nie skończy :D

lukasz33155 napisał:
I tak reklama nie polepszy tego auta*..
Ona jest po to, żeby sprzedać a nie polepszyć.

Ale mimo wszystko to jest jakieś nowe tchnienie.
Drzwi bez ramek robia wrażenie.
Silnik niestety rozczarowuje.
Jeździłem takim samym w Fiacie.
Formalnie niby ma wiekszy moment obrotowy od 2.5 V6.
Ale to jakaś groteska jest.
Jednak to lepsze to niż mariaż z GM.

To tylko marzenia ale:
Czterocylindrowy boxer biturbo to by było coś.
Że wspomnę tylko Uno Turbo. (chodzi o koncepcję)
To byłby dobry kierunek.
I w końcu silniki wysokopręzne trafią tam gdzie powinny pracować dla dobra ludzkości, a nie męczą się w osobówkach.
Pozdrawiam

mnie sie reklama podoba bo jest dynamiczna i tak mamy MiTo odbierac...jak małego skubańca...moze piekny nie jest bo wyglada jak mix fiata 500 i mini coopera ale faktycznie dojrzewam i widze w nim coraz wiecej uroku....MiTo to dla mnie taki maly zawadiaka ktory nam jeszcze pazurki pokaze... :twisted:

póki co w domu leży oferta kredytowa w grę wchodzi 1.4 turbo-benzina :) w środku na zegarach napisy olio aqua :) wszystko pięknie może na boże narodzenie sprawie sobie MITO :)

tak to pod GANINEXEM wyglądało :) lecz moje wrażenia na żywo były duzo lepsze :) to MITO myślałem że jest wielkości Cytryny C1 czy Fiata 500 a to wilkości Grande jest :) myśle o nim i chyba w kredyt polece

No Kosiar, jak się pospieszysz, to będziesz miał pierwsze MITO na forum :)
Pozdrawiam.
- Rafał

Hehe, magia MiTo działa :mrgreen: Ja wam powiem ze odkąd tylko posiedziałem sobie w tej małej alfie to nie mogę przestać o niej myśleć, a jak wcześniej widziałem zdjęcia to mi się nie podobała. To autko po prostu coś w sobie ma i czuje ze to będzie wielki motoryzacyjny przebój.

Kosiar napisał:
Tomek G. napisał:
To autko po prostu coś w sobie ma i czuje ze to będzie wielki motoryzacyjny przebój.
dokładnie się zgadzam ! ja zacząłem chorować na MITO
w takim układzie, ja nie umawiam się na jazdę próbną, wystarczy, że się przeziębiłem, kolejna choroba nie jest mi potrzebna ;)
Pozdrawiam.
- Rafał

Ja się zupełnie nie widzę w MiTo.Dla mnie jest to cos w stylu Lancii Ypsilon, damskie autko i ewentualnie młodzieżowe, sorry

haha mnie znowu mowili ze gdzie babe posadzic do V6.... MiTo moze i bardziej przemawia do kobiet....bo my zwracamy uwage na detale....np ze MiTo moze doskonale pasowac do torebki.....
a serio jak wczesniej pisalam w małym ciałku wielkie serce....bo to tez jest Cuore Sportivo :mrgreen: :twisted:

Mito sie podoba :D siedzialem,widzialem...i twierdze ze swietna alfa i do tego cena atrakcyjna :D jak za takie bajeranckie autko.niejeden nedzny peugeot np 207,opel Corsa czy Renault Clio jest w podobnej cenie a nie ma co sie rownac Alfie.

Reklama taz swietna i ten kawałek w podkładzie bajka...tym kawałkiem został otwarty tegoroczny Tunnel Electro City w Lubiązu przez Joachima Garraund( Technologic - Daft Punk)

Amortyzatory
Powrót