wiertar
Nowy
macie do polecenia jakiegoś magika od AR z okolic nowego sącza?? pasuje mi kilka rzeczy posprawdzać.
a na spot wpadne jak czas pozwoli
a na spot wpadne jak czas pozwoli
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hehe. Tekst, jak z czata jakiegoś lub galerianek
To co jesteśmy umówieni przy dziale z mrożonkami?Coś mi się zdaje, że spot przegrał z popołudniem w "Tesko"
Ja i Trebor będziemy na pewno, tylko nam pasuje gdzieś ok 16. Może na parkingu pod realem i się gdzieś pojedzie. Co wy na to ?
Zróbmy tak, spotkajmy się o tej 16 pod Tesco. Kolega Belfer będzie tam na zakupach to chociaż tyle zróbmy dla niego żeby już pod ten real nie musiał jechać. Pogadamy i spróbujemy się dogadać na jakiś konkretny spot i wtedy się gdzieś przejedziemy jak zbierzemy więcej aut. Za 2-3 tygodnie ma przyjechać znajomy włoch 166-stką to i jego wyciągne.Bo powiem wam szczerze że odechciewa mi się umawiania na te spoty bo coś kiepsko to wychodzi....Może na parkingu pod realem i się gdzieś pojedzie. Co wy na to ?
To co jesteśmy umówieni przy dziale z mrożonkami?
Tak na poważnie to piszcie panowie kto na 100% jutro się pojawi.
Kolega Belfer już i tak idzie nam na ręke i on do Sącza przyjedzie. Mówił mi że jego Alfa powinna wytrzymać taką TRASE, a nawet jakby nie to lawetą ją przywiezie![]()