SPOT LUTY - 17.02 godz. 16

• Autor wątku Autor wątku adasco
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

adasco

Guest
Wiec tak - spot jest w niedziele, 17 lutego o 16-00.
Spotykamy sie w nowym miejscu:
CARREFOUR NA PRZYBYSZEWSKIEGO
(dawny Jumbo, potem Hypernova)

Miejsce zmieniamy, poniewaz tam jest DACH - czyli w razie niepogody nie zmokniemy, jak na spocie styczniowym.
Komu termin/miejsce/godzina nie odpowiada - trudno. Ma prawie miesiac na zmiane planow i rozwazenie, czy zalezy mu na uczestniczeniu w zyciu klubu.

TERMINU, MIEJSCA I GODZINY NIE ZMIENIAMY!!!!!
nie przesuwamy, nie negocjujemy - koniec kurde z balaganem!

Dobra adasco ze zmianą miejsca się zgodzę ale czemu zmiana godziny?Jak trzymać się postanowień to powinna być 13.

mnie to odpowiada,tylko na Boga nie zmieniajmy juz niczego.termin,miejsce i godzina zaproponowana przez Adasco.

P.S mam nadzieje ze za miesiac poprawimy dzisiejszy rekord 6 aut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Garos, zmiana miejsca to i godziny. Stanelo, ze wiekszosc na razie woli po poludniu :)
I juz nic nie kombinujemy.

Tak wiec oswiadczam wszem i wobec, ze sie POJAWIE :mrgreen: No bo wkoncu jakby moglo mnie zabraknac :?: Niechcac sie chwalic jestem jedynym Alfaholikiem ktory byl na wszystkich spotach 8)

Yoopi napisał:
Niechcac sie chwalic jestem jedynym Alfaholikiem ktory byl na wszystkich spotach
to w nagrodę Yoopi musisz nadal być na każdym :mrgreen:

Panie i Panowie mam nadzieję iż zjawi się spora większość ponieważ jest to bardzo wyjątkowy spot.Bardzo mnie,Yoopiemu,Adasco i Scratowi zależy abyście się stawili.Zapraszamy i do zobaczenia.

w związku z zaistniałą sytuacją - muszę się pojawić ...w końcu chodzi o wspólne dobro Alfistów

obserwator737 = Marcin :D

...moderatorów proszę o nie przesyłanie mi PW o treści że mam nie pisać na tym forum - będę pisał gdzie , kiedy i co będę chciał

obserwator737 napisał:
...moderatorów proszę o nie przesyłanie mi PW o treści że mam nie pisać na tym forum - będę pisał gdzie , kiedy i co będę chciał
nie rozumię tego jak można komuś zabronić pisania na forum :evil: .To nie świadczy dobrze o klubie Alfaholicy.Oj moderatorzy,wstyd mi za Was.

mhhh to może ja winko zabiorę, kto będzie z kierowcą :mrgreen:

my tez na pewno będziemy

nie wiem co znaczy Twoj podpis, ale po tym co zacytowalem chyba chodzi o moderatorow? bo tylko idiota 2 miesiace temu by sie nie domyslil ze obserwator737 to marcins737... chyba ze znowu chodzi o jakas propagande...

nie każdy user forum wie who`s obserwator737 bo i skąd niby miałby to wiedzieć

podpis nie dotyczy Twojej osoby Tuti

moje pisanie tu nadal ma nie mieć zbytnio miejsca ( nie mam na to specjalnej ochoty ) więc pozwól że na tym zakończę moją wypowiedź

jak po spocie odbył sie??ja bylem w lodzi w niedziele i nie dotarłem z paru powodow po pierwsze nie wiedzialem gdzie on jest bo podlo forum i nie bylo jak sie dowiedziec a po drugie nie wiedzialem o ktorej..pytalem na www.alfa-lancia.pl ale tam to kazdy z innej bajki :D nikt nie wiedzial po prostu.kiedy nastepny bo chetnie was poznam i odwiedze.napiszcie jak bylo

Spot sie odbyl - jak najbardziej - niestety fot brak bo chyba nikt nie robil :)

a jak tam tłumy byly?? czy standard opcja tak jak mowiliscie wczesniej nieliczni...kiedy nastepny spocik??jastem na milion % :D

Garos napisał:
ani jednej fotki nie ma ????????????????????????

no niestety ani jednej - zabraklo brzozy i pawlaqv. Przepraszam Garos ze dalem dupy ale myslalem ze ktos bedzie mial aparat dlatego nie bralem swojego. Ze starej ekipy byla Moninika z Kuba :) , Siekier z przyszla zona, Adasco z kumplem Yoopim i to juz. Z nowych twarzy (tak nie do konca bo poraz drugi) bylo 5 osob ale niestety nie pamietam nickow :oops:

Amortyzatory
Powrót