Spot krakow

• Autor wątku Autor wątku DRAGON2020
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja też jestem. :) Jak będą warunki, to jedziemy się poślizgac na lotnisku?

Wiem adamodg, ja już swoje zjeb...em, cóż najwyżej mnie pobiją... ;)
Żartuj ile chcesz, w sumie należy się.

Darknes no ja dzisiaj jestem na 100% około 13:00 będe na BP jeszcze podmyje autko. Później pod Multi

o to może się spotkamy bo ja też jadę umyć wcześniej alfę

Ja juz w domu:) dzieki wszystkim za przybycie:) bylo naprawde bardzo milo i do następnego spotkania:)

Ja również dziękuję. :) Przynajmniej wiem, że coś z chłodzeniem mi się dzieje, bo nie powinno tak byc, że płyn korkiem wywala. :) Wymieniam w marcu chłodnicę i wisko :)

No widzisz bimski gdyby nie spot to szybko Moglbys sie nie dowiedzieć ze cos jest nie tak:)

:) no i zarejestrowałam się!!
ja również dziękuję!
do następnego :)

Pozdro dla DRAGON2020, BYKrak, TOMAS 156 spotkanych przez przypadek

PS:

Jakby ktoś chciał poślizgać się nowymi subaru to zapraszam jutro w godzinach od 10 do 15 na lotnisko! Do wyboru Impreza, Forester, Legacy, Tribeca.

Żeby pojeździć wystarczy mieć ze sobą prawo jazdy i wypełnić krótką ankietę :)

A dziękuję bardzo! Was również było miło poznać! i do zobaczenia :)

Mdx pozdro :) szkoda ze jutro nie moge byc bo chętnie bym sie poslizgal:) ps kiedy ty nam foto zrobiłeś:)

Dzięki chłopaki za przybycie było nas mało ale całkiem sympatycznie...
a co do fotki to robił nam ją jak gadalismy... pozdrawiam i do nastepnego...

Qrcze widzę, że była fajna zabawa. Szkoda, że nie dałem rady..:( Ale za to jutro w przerwie między zajęciami podjadę nadrobić zaległości na lotnisku ( z Mechanicznego na lotnisko rzut beretem:) Mam nadzieję, że śniegu dużo bo w zeszłym tygodniu robiłem całe zawieszenie... Pozdrawiam
P.S Mdx jak coś będziesz wiedział o jakieś kolejnej imprezie z Subarkami to daj znać. Nie mogę przeboleć, że dzisiaj nie dałem rady:(

HEJ KOLEDZY i koleżanko;))) Ja też dziękuje za wasze towarzystwo, MDX: przypadki chodzą po ludziach hehe;) Ja dzisiaj coś druknę i pasiłoby zachęcić tych nowych alfistów do przybycia na forum;)
Niech już będzie wiosna heh:)

było super! już się nie mogę doczekać kolejnego spotkania, mojej dziewczynie też się podobało a szczególności podobało się jej Mito i się jej nie dziwie bo mi też strasznie się podoba.

P.S. sorka że tak szybko uciekłem ale niestety musiałem, obiecuje że na kolejnym zlocie będę dużej

Pozdrawiam!

HEJ KOLEDZY i koleżanko;))) Ja też dziękuje za wasze towarzystwo, MDX: przypadki chodzą po ludziach hehe;) Ja dzisiaj coś druknę i pasiłoby zachęcić tych nowych alfistów do przybycia na forum;)
Niech już będzie wiosna heh:)

Jak będziesz miał tego wiecej to daj znac moze jakos sie stykniemy dał bys mi pare tych karteczek to ja bym na ksetro je wzioł bo drukarka mi padła daj znac jak cos...

Ja rowniez byłbym chętny na karteczki:) wrazie czego mozesz wiecej druknac i sie ugadamy oczywiscie zwrócę koszta:)

SPOKO NARAZIE CZEKAM NA NOWY TUSZ MIALEM MIEC 2 DNI TEMU. Moze w sobote??

Oki BYKak jak bedziesz mial projekt ulotek to wrzuć na forum zobaczymy jak to wygląda:)

Amortyzatory
Powrót