Spot Kielce 29.06.2008

bladx

Nowy
Termin spotu zostal ustalony na 29.06.2008. Prosze teraz o wpisywanie sie chetnych. Przy wpisach prosze tez uwzglednic osoby towarzyszace. Miejsce spotkania:

Parking pod Halą Widowiskowo-Sportową ul. Żytnia 1 o godz. 12:00

Plan spotkania:
1.Jaskinia Raj (cena biletu wstepu 15 pln od osoby)
2.Zamek w Checinach (bilet i parking okolo 9 pln)
3.Grill nad zalewem Bolmin (prowiant we wlasnym zakresie - ewentualne zakupy w Lidlu po drodze do jaskini)

Jesli ktos ma jeszcze jakies pomysly prosze pisac.

Pozdrawiam i zapraszam!

Ja z familią czyli razem 3 sztuki
(Prosze zabrać ze sobą jakieś cieplejsze ubrania!! temperatura w jaskini jest stała i wynosi ok 8 stopni C )

u mnie najprawdopodobniej 2 osoby :)

napiszcie wzmianke w dzialem zloty itd moze ktos z ekipy Radomia wpadnie, ja bylem u nich tzn w Kazimierzu i bylo bardzo fajnie, super ekipa. :)

ja tez sie pisze...nie wiem jeszcze z kim ale bede napewno ja i moje malenstwo... ;)

Kondziu napisał:
napiszcie wzmianke w dzialem zloty itd moze ktos z ekipy Radomia wpadnie, ja bylem u nich tzn w Kazimierzu i bylo bardzo fajnie, super ekipa. :)

Umieściłem link do tego spotu na ich stronie z serdecznym zaproszeniem :D

Moja Kobieta wyraziła aprobatę więc na 99% się pojawię

suma - 2 os :)

Ja akurat będę wracał z wawy do krk przez kielce, jak nie będę się spieszył to na pewno się pojawie ;)
pzdr

Ja też chętnie wpadnę z żoną :) czyli 2 osóbki! A jak z tymi biletami do tej Jaskini?? Bo ja bym sobie odpuścił ;)

ja sie dostosuje do wiekszosci no chyba ze bilety beda po 50 zł ;) he he he Ej Blady to ilu Nas bedzie wszystkich?? liczyles juz ??

w dniach 27-29 jest Swieto Kielc takze mozemy sie przelansowac przez "Plac Artystów" ;p ;)

kto z Częstochowy jedzie do kielc?

proponuje zbiórke na parkingu KFC przy DK1 o godzinie 9:45 ..

OK, stawię się - sama droga jest przyjemna. Można podziwiać piękno przyrody :)

a mnie tam niestety nie będzie;/;/;/;/
ale bawcie się dobrze i już wam zazdroszczę ehhh....

M@T napisał:
Kto w końcu będzie na tym spocie bo widze ze temat powoli cichnie??

Pisałeś że bedziesz przejazdem, więc wpadaj i nie zastanawiaj się Bez obaw nie będziesz sam :D Jak wynika z postów jest juz pewna grupka zdeklarowanych uczestników a i lokalesów też kilku pewnie przybędzie
Pozdro i do zobaczenia w Niedziele !!!

z powodu niedzielnej imprezy rodzinnej, niestety mnie nie będzie:(

mam nadzieje, że dołączę do Was innym razem ,

pozdrawiam

Ja i moja kobieta wiec + 2 :D przyjedziemy z bratem

Amortyzatory
Powrót