• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Spot Dobre Bo Włoskie

Teddy84

Super Moderator
Członek ekipy
Auto
156 2.0 Turbo/Giulietta 1.4TCT MY'16
Z racji że spoty Alfaholickie w okolicy Legnicy umarły :) i przyjeżdżać zaczęło na nie 2-3 auta zapowiadam zatem spot Dobre Bo Włoskie na lotnisku Legnica - zapraszam wszystkich posiadaczy czegokolwiek włoskiego może być i Vespa. Zapraszam gorąco
https://www.facebook.com/events/1017374374990043/

A można prosić szczegóły na forum bo nie jestem facebookowy. Jak sporo innych osob.

JA też poproszę o szczegóły na forum

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

A i ja z miłą chęcią odwiedzę kolegę oby pogoda dopisała bo ostatnio to cały czas w kratkę

Jozofek to umówmy się w Strzegomiu na orlenie?

ok na priva wysyłam numer tel.

Co do pytań jakie wpływają do nas
Zwierzaki miłe widziane oczywiście bierzecie pełną odpowiedzialność za nie. Może być głośno, o ile sami będziemy na odludziu i nikomu przeszkadzać nie będziemy to zwierzaki mogą różnie zareagować na hałasy.
Grille dozwolone z jednym ale - miejscówka jest użyczona przez lokalny klub więc jako goście pozostawiamy po sobie porządek.
Miejsca nie braknie zapraszamy !

Z chęcią bym się wybrał. Ale jak wchodzę na link to prosi o logowanie a facebooka nie używam. Jakieś krótkie streszczonko i listę osób chętnych w pierwszym posie mógłbyś umieścić.

Z chęcią bym się wybrał. Ale jak wchodzę na link to prosi o logowanie a facebooka nie używam. Jakieś krótkie streszczonko i listę osób chętnych w pierwszym posie mógłbyś umieścić.

wyzej wszystko opisane :)
Fb nie trzeba mieć żeby podglądnąć co tam jest. Ale fakt zapomniałem - 2 Kwiecień godzina 12 Legnickie lotnisko
https://www.google.pl/maps/dir/Stacja+Paliw+Orlen,+Nowa+Wie%C5%9B+Legnicka/51.1838356,16.1912513/@51.1739365,16.1799049,14z/data=!4m6!4m5!1m2!1m1!1s0x470f0de75f93f507:0x23ecca28ae77c667!1m0!3e0 Mapka dojazdu z Orlena przy autostradzie

Pogoda zapowiada się wyśmienita chyba czas obuc letnie gumy i ładniejsze felgi

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

A od której do której to będzie ??

I czy są chętni z Wrocławia ??

Ostatnia edycja:
A od której do której to będzie ??

I czy są chętni z Wrocławia ??

Tak są chętni z wrocławia w evencie na FB szukaj bo nicków tutejszych nie pamietam. Spot trwać będzie od 12 aż nam się znudzi (myśle że ze 2 godziny plus czas na wygaszenie grilli) chociaż ja pewnie trochę szybciej. Zapraszamy

Dobra Ci z Wro co jadą niech się odezwą i o ktrórej i skąd lecimy ??

Dobra - gdzie linki do zdjęć i filmów ??

Spokojnie ekipa radomska wczoraj o 24 dotarła do domów dopiero więc spokojnie będzie wszystko :D

Amortyzatory
Powrót