SPOT - CZĘSTOCHOWA ..

• Autor wątku Autor wątku fr33
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

fr33

Administrator ds. zlotu
Auto
164 Super TS
jak w temacie, jest nas troche z Częstochowy na forum i myśle, że warto było by zrobić jakis spocik :) .. myślę, że odwiedzila by nas również społeczność z forum z poza Cz-wy ;)

proszę pisać w temacie komu, kiedy i o ktore pasuje :)

pozdrawiam i do zobaczenia :)

można by zrobic grilla, odwiedzić jakiś zamek, zjeść pysznego pstrąga w Złotym Potoku ;) pomysłów by sie znalazło ;)

ps. fajnie było by się pokazać w mieście razem przejezdzając przez centrum ;) AR jeździ tutaj sporo i mysle ze po spocie sporo nowych osob pokazalo by sie na forum ;)

Dzięki za zaproszenie, ale póki nie wejdę w posiadanie upragnionej Alfy raczej się nie pojawię na żadnym zlocie Alfistów. :>>

AML napisał:
Dzięki za zaproszenie, ale póki nie wejdę w posiadanie upragnionej Alfy raczej się nie pojawię na żadnym zlocie Alfistów. :>>

pojawic zawsze sie mozesz choc by dlatego zeby zobaczyc dokładniej co chcesz kupic ;)

zmieniono 17 marca - 20:40

nikt sie nie odzywa to moze zaproponuje:

termin patrz - posty niżej

ja się piszę ale może po świętach.

jest juz nas dwóch :P
czekamy na reszte alfaholików z czewy

zapomniałem ze w ta niedziele to są Święta :D

czyli - zmiana terminu ;)

[center:a75fa9f9a9]30 marzec - NIEDZIELA
12:00
parking pod M1 (koło głównego wejścia)[/center:a75fa9f9a9]

czekamy na chętnych :)

fr33 napisał:
pojawic zawsze sie mozesz choc by dlatego zeby zobaczyc dokładniej co chcesz kupic ;)
Hmm, nie jest to zły pomysł, jeśli faktycznie ktoś wpadnie z 166 3.0...

Ja też bede, nawet jeśli nie bede miał ali bo po świetach idzie do lakiernika :) ale może sie chłopaki wyrobią :D

A że tak zapytam ile wogóle osób z miasta świętej wieży mamy na forum :wink: ???

milion pięćset dwa dziewięćset :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ja bym chętnie do Was wpadł jak mi robota nie wyskoczy
p.s.
a kebaby nadal macie dobre w Cz-wie ?

adamodg napisał:
p.s.
a kebaby nadal macie dobre w Cz-wie ?

Szczerze mówiąc to ja w moim mieście nigdy nie jadłem kebaba :P
Ale może ktoś inny wypowie się tym temacie :)

no nie mów - mój pierwszy kebab jakieś 10lat temu był właśnie u Was

adamodg napisał:
no nie mów - mój pierwszy kebab jakieś 10lat temu był właśnie u Was

najlepsze kebaby drobiowe w polsce są na ulicy drogowców :D

jak bedzie spot to mozemy podskoczyc.. adamodg - wpadaj ! :D daleko nie masz :)

jak dam radę to wpadnę ale zabierzecie mnie na kebaby z cielęcinki ( drobiowe są do d....... )
dam znać

cholera ;// akurat 29 ide na urodziny kumpla całą noc baluje i 30 raczej nie będe w stanie jechać autem :( szkoda że mnie kolejny spocik omija

nie ma problemu byle niew niedziele bo w niedziele mam spot RT chyba ze mam propozycje
dolaczmy sie na spot radical toys im wiecej wozkow tym lepiej

to moze niech kazdy napisze date ktora mu pasuje i wtedy sie uzgodni taka zeby wszyscy chetni byli ?? :)

coś nie za dużo was na spota, to może i ja się do was dołącze :-) o 12 alfa, a o 15 spot RT to może połączymy siły, co wy na to :?:

Amortyzatory
Powrót