Spot Bielsko-Biała i okolice :)

• Autor wątku Autor wątku Toldi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

Toldi

Guest
Witam.

Koledzy i Koleżanki, może zrobimy sobie kolejnego spota, takiego na zamknięcie sezonu? Widziałem zdjęcia z Żywca: niestety wtedy jeszcze nie miałem swojej Alfa Centauri 146 ale już od kilku dni stoi na podjeździe i czeka na wizytę u mechanika :) Myśle że w ciągu 1.5 tygodnia będę już się cieszył dźwiękiem boxerka i pochwale się zdjęciami. Ale nie ma to jak zapoznanie się przy dobrej kiełbasce z grilla i muzyce. Może uda nam się spotkać w 3,4 tygodniu września, bądź początkiem października?

Zapraszam wszystkich chętnych :) podbeskidzie jest bogate w róznego rodzaju miejsca które świetnie się nadają do ugoszczenia nobliwych Alfa Romeo z ich właścicielami :)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Spot

Witaj Świeżynko :)
Sezon Alfy trwa okrągły rok i w tym jej cały urok. Poprzedni spot mnie ominął wiec jesli uda sie ten zorganizowac to chetnie zaglądne.
Pozdrawiam i życzę radości z użytkowania

Tyś widzioł Świeżynke :P

No to może jakiś konkretny termin ktoś zapoda? Np. może być pierwszy weekend października (tak odległy żeby wszyscy którzy chcą być mają możliwość dostosowania sobie np. grafiku w pracy.)

ja też pisze sie na spocik
mnie tez ostatni ominął szerokim łukiem ( praca ) ale tego już nie odpuszczę :)
trzeba ustalić konkretną datę wtedy każdy będzie wiedział czy mu pasuje
czy nie ... według mnie powinna to być któraś niedziela września do wyboru mamy
13, 20, 27 tak żeby jeszcze jakaś pogoda była w miarę fajowa
wiec ja jestem za :) i może uda się jeszcze kogoś zwerbować :)

jeżeli o mnie chodzi to tylko mam wolną niedziele 27 września

widzioł-a :D ........kobiety są wsród nas

:agree: przepraszam :)

no to ja już rzuciłem termin proponowany. Bardzo proszę o konkretne odpowiedzi typu: ten termin mi odpowiada tylko ustalmy miejsce albo inne typu "Nie będzie mnie" :)

wtedy wszystko będzie jasne...

chyba że inny termin?

Wrześniowe weekendy - zgoda.
W październiku zaczyna się zaoczne studiowanie, więc terminy w tym miesiący stoją pod znakiem zapytania.

Witam Ja jestem za pasuje mi i sobota i niedziela 19-20 i 27-28 września :)

Oczywiście ja też się pisze na spocik!!:), najlepiej końcem września w któryś weekendzik :D najlepiej 27 ale to do ustalenia jeszcze.

Pzdro Toldi do zobaczenia w pracy xD ;p

To ustalony termin: 27 września. :) Miejsce? Może do tresnej na grilla? Znam fajne miejsce :)

no to startujemy z listą na spot 27 września
miejsce się jeszcze ustali :)

1. QFoR

To i ja bym się dopisał do listy, powinniśmy być z lubą u jej rodziny w tym czasie pod Cieszynem. Chętnie się zintegrujemy jako nowi członkowie rodziny AR ;)

1. QFoR
2. ayem
3. Toldi
4. puotek
5. Varrels(jak będzie ostatniego września)

Amortyzatory
Powrót