Spot - a może Rosanów

dlaczego? prowadzilbys knajpe - inaczej bys myslal.
wracajac do meritum - walic koszty - ale kurcze, zeby nie bylo sytuacji, ze nagle ktos nas przegania bo.... (cos tam)....
Doswiadczylem takiego klimatu w Borkach - i wiem, ze wiecej tam nie pojade i wszystkim to odradzam.
Boje sie po prostu, by zamiast przyjemnosci ze zlotu, nie bylo ciaglej walki i utarczek z knajpiarzem. Bo ktos ma swoje piwo, inny krzywo zaparkowal - a niestety na czyims terenie musimy sie podporzadkowac.
To juz wole arturowek....

Nie porownuj restauracji do tego osrodka.

Do pizzerii mozna wejsc z wlasnym napojem i jakos nie ma z tym problemu – zgodze sie ze nie do wszystkiej.

Uwazam ze nawet w biznesie sa granice „dobrego smaku” i obowiazuja obie strony.
Moze zakonczmy ten maly off-topic.

Co do Arturowka to niebardzo mozna tam zaparkowac i z grillem tez beda problemy – straz miejska na koniach sie kreci – nawet w niedziele.

Słuchajcie jak mamy mieć faktycznie nie udany spot z powodu jakiegoś właściciela terenu to lepiej zrezygnujmy z tego.Może ktoś zna blisko Łodzi podobne miejsce (czyli nad wodą ) gdzie będziemy mogli spokojnie postawić autka,rozpalić grila i siedzieć ile nam się będzie podobało.

A stawy w Konstantynowie te koło cmentarza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Przynajmniej nikt nas z grilem nie przegoni :D

Jak już będziecie wiedzieć gdzie i kiedy organizujecie ten spot, to dajcie znać. Chętnie wyrwę się z budowy i wpadnę pogrillować z Wami :D

A tak apropo Arturówka to można dogadać się i zrobić ognisko lub grilla na ośrodku, a belle poustawiać na terenie ośrodka.
Mieszkałem tam w zeszłym roku od połowy kwietnia do końca sierpnia więc, z kierownictwem ośrodka mam poprawne stosunki :)
Kwestia tylko czy mają wolny termin i ile to by kosztowało.

Widzę iż temat umarł a to nie dobrze.
Rozmawiałem z Magdą nick kronia i zaproponowała Rasanów,podobno można tam się spokojnie rozstawić autkami i grilem.Sprawdziłem i nie jest to daleko,jedzie się na Zgierz i wychodzi 20 km. Co Wy na to ? Trzeba coś zacząć działać bo zaraz będzie termin a częśc ludzi powie iż nie da rady bo nic nie wiedzieli i znowu będzie nas około 12 aut.
UWAGA UWAGA Data jest aktualna i w tym dniu odbędzie się spot,więc termin rezerwujcie sobie na 100 %.

Można i tam, byle tylko nikt się nam w kiełbaske nie wtrącał :mrgreen:

Rozmawiałem z Magdą-kronia i powiedziała,że w tyg.podjedzie i obada tam teren.Więc czekamy na info z jej strony.

...ja w najblizsza niedziele tj. 10 czerwca z Karolina mamy zamiar wybrac sie na te Zgnile Blota...w ostatecznosci moge porozmawiac z szefem tego osrodka i dowiedziec sie co i jak...moze uda sie cos zalatwic i nie bedzie problemu z wniesieniem swojej kielbaski i napojow...no i z duza iloscia Alfik...a tak wogole to jak ktos ma ochote to zapraszam do przylaczenia sie do nas...

...dobra koledzy i kolezanki...jest dzisiaj 14 - spot za 10 dni a my jeszcze nic nie ustalilismy...wzywam was moi drodzy Alfisti by wkoncu znow ruszyc temat i ustalic wiecej szczegolow dotyczacych spota...moim skromnym zdaniem - po co jechac gdzies daleko skoro na Mlynku wedlug mnie nie bylo tak zle ??...wiec po co jakis Rosanow (a wogole gdzie to k..wa jest?) ??...

Rosanów jest za Zgierzem jakiś kawałek. Może niekoniecznie na Młynek - fajnie tam było, ale po co miejsca powielać?

...no dobra to juz mniej wiecej wiem dzie to jest...ale co tam jest :?: ...

...widze ze ogolnie jest male zainteresowanie spotem wsrod lodzkich alfaholicow...

Jak tak dalej pójdzie, to będziemy pod Geantem grillować :mrgreen:

...ja tez uwazam ze po co jezdzic gdzies daleko zrobic grilla - mozna go zrobic w Lodzi...jak sie troszke pogoda poprawi to zapraszamdo mnie na dzialeczke - maly domek (1 pokoj plus kuchnia) ale trawy duzo i jest gdzie sie walnac...ale nazrazie musi trawka przeschnac i sie skosic...

Widzę iż ze spotu całoniedzielnego nic nie będzie :( ,więc tradycyjnie spotykamy się w naszym punkcie o stałej godzinie czyli o 13.Póżniej ustalimy gdzie jedziemy.Do zobaczonka :D .

Amortyzatory
Powrót