Spot - a może Rosanów

Garos

Nowy
Auto
Opel Astra III 1.7CDTI Caravan
Myślę ,że trzeba temat ruszyć na gorąco po dzisiejszym spotkaniu i następnego spota może zrobimy w Rosanowie. Termin 24 czerwca i zbiórkę trzeba zrobić rano około godz.9 aby tam pojechać w miarę wcześnie i mieć dobre miejsca na rozstawienie się.Cały dzień będzie można posiedzieć,pogrilować i się pobyczyć w bardzo miłym gronie.Jest sporo czasu i zacznijcie sobie tę datę rezerwować.

Jestem 200% za, 24ty będzie chyba dobrym terminem, zdązymy się wszyscy zebrać i będzie nas jeszcze więcej :D

Tez juz sie deklaruje - przeciez mam talerzyki i widelce :D

Adaś nawet Marcins został sernikiem przekupiony a Ty marudzisz :mrgreen:

No chyba duży :D w końcu Garos ma chłodnią przyjechać :mrgreen:

no co ja zrobie, jak za sernikiem nie przepadam.... musi mi wystarczyc sam widok waszych paszcz na zachete :)

Nie wiem na ile cokolwiek uzgodniliście na spocie, bo mnie nie było, ale chciałem powiedzieć, że na Błotach jest płatny wjazd 5zł samochód + po 3zł za każdą osobę (przynajmniej zeszłego lata tak było) i jest zakaz rozpalania własnego grila.
Co do 9 rano nie wiem czy to ma sens bo i tak nas skierują zapewne na parking gdzie wszyscy parkują, a tam miejsce będzie i zapewne będziemy stali koło siebie, chyba żeby zagadać z właścicielami, co by ustawić się na tej dróżce pomiędzy stolikami, a wodą.

marcins737 napisał:
adasco napisał/a:
za sernikiem nie przepadam....

nic się nie martw , są chetni na Twój kawałek

...na przyklad ja :D ...ja na 100% sie pisze na zgnile...i moja juz zawirusowana Karolina tez...jeden spot i juz powiedziala ze jak na nastepny pojade sam to sie wiecej do mnie nie odezwie...

Yoopi napisał:
...i moja juz zawirusowana Karolina tez...jeden spot i juz powiedziala ze jak na nastepny pojade sam to sie wiecej do mnie nie odezwie...
ah te kobiety...
poczekaj jeszcze troche to Cię z Alfy wysadzi i będziesz musiał kupić drugą :mrgreen: :mrgreen:

...druga i tak juz jest w planach...ale dla mnie nie dla niej - nie ma prawka :D ...poza tym pasuje jej rola pasazera...ale offtop poszedl...

Brzoza napisał:
jest zakaz rozpalania własnego grila

chrzanic oplaty - ale to to juz mi sie nie podoba. To samo parking - co bedziemy robic pomiedzy autami na wilekim placu? Trzeba by to sprawdzic i ocenic - kto BYL i WIE?

...no i u mnie zaczely sie problemy natury technicznej ktore moga niepozwolic mi stawic sie na kolejnym spot'cie...i nie chodzi tu o Alfke tylko o moje zdrowie...szykuje mi sie operacja nosa i tylko nie wiem dokladnie kiedy...dzisiaj dostalem skierowanie do szpitala i jak juz bede mial porobione szczepienia to mam miec operacje...czyli tak mniej wiecej za miesiac... :( ...

Ale jest plan aby się rozbić po drugiej stronie jeziorka,tam nie jest płatne.

temu akurat sie nie dziwie... ale w zwiazku z tym - musimy tam? No nie musimy :)

Wedlug mnie to przesada.
Rozumie zakaz grillowania, ale zakaz wnoszenia wlasnego napoju?
Kojazy mi sie to z lokalami z platna toaleta – totalne zdzierstwo.

Zgadza sie wlasnosc prywatna i moze robic co mu sie podoba - np nie wposzczac Alfistow.

Jego biznes i moze robic co mu sie podoba - ale sa pewne granice.

Amortyzatory
Powrót