SPOCIK!!!!!

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

KUBAS

Guest
Wedle życzenia :twisted:

Niedziela godzina 17.00 spotkanko Wszystkich sympatyków i miłosników Alfa Romeo.
Miejsce standardowo - Krematorium.

Pozdrawiam

Zaraz zajme się wysyłaniem zaproszen na PW co by nas było sporawo :mrgreen:

a tam daleko ... dwie godzinki jazdy i jestes u nas :twisted:

Jak mnie Daniel weźmie :) to też chętnie się z Wami spotkam, Eliza przyjeżdżaj-będzie wiecej nas- kobiet :wink:

Chciałbym poznać lokalną brać alfaholików, jadnak nie wiem czy praca pozwoli mi przyjechać. Powiedzcie mi gdzie jest Krematorium, bo mimo szczerych chęci i ponad 30-stu lat mieszkania w Szczecinie mogę nie trafić.

Pozdrawiam
Erykgo
--------------------------------------------------
AR 156 2,0TS

Mimo wszystko serdecznie zapraszamy, a jakbyś chciała bliżej Szczecin poznać- służymy pomocą :)

Co prawda mam zajęcia w niedziele ale postaram sie dotrzeć choć na troche!

witam ja sie tez pisze. tylko mi powiedzcie na jakiej ulicy jest te krematorium. bede na 17

przybede a krematorium jest za uniwersytetem szczecinskim, na rondzie droga na cukrowa i przed przejazdem kolesjowym w prawo i za nastepnym przejazdem w lewo i prosto po lewej bedzie duzy plac pzdr

My jednak nie przyjedziemy, nasza bella miała dziś wypadek i przód bardzo ucierpiał :( aż płakać się chce

wspolczuje.. wiem co czujecie, pamietam jak moja szla do kasacji po spotkaniu z lanosem na skrzyzowaniu Santockiej z 26 Kwietnia.. ale bedzie dobrze;D moze to odbra okazja do jakis udoskonalen :)) ale mam nadzieje ze i tak stawicie sie na spot;D

no stawimy się , jakem Daniel i Aśka ale , cytryną Ax <skacze2>

Amortyzatory
Powrót