• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spocik w Sanoku

Życzę wam pogody jaka była u nas. Patrz obrazek niżej
attachment.php

https://plus.google.com/photos/109235545147465707492/albums/5990707378996578609?banner=pwa

Ostatnia edycja:
no na taką pogodę raczej nie mamy co liczyć, ale widzę że u was było wesoło,zobaczymy ilu nas się zamelduje w sanoku,i myślę że będzie można pomyśleć o jakiejś majówce w przemyślu wtedy i koledzy z krosna i z rzeszowa i nawed z okolic biłgoraja mogli by wpaść bo odległości będą podobne

No pogoda nie rozpieszcza wiec jaki plan?
Ja myśle zeby spotkać sie koło areny i pojechac kolumna do tego soprano czy jakos tak godzina 16.00 tak?

Łukasz właśnie tak mamy robic o 16 koło areny i zaraz spakować sie i pojechac do soprano lub na grosar i tam posiedzieć

Tam gdzie wiekszy parking :d

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

fajnie a ja sie najechałem 14;32 wsiadam do alfy wymyta wypucowana w sobotę i co zonk k...............a pedał hamulca w podłogę ,szybka akcja zdjęcia kola i d.pa ,pękł przewód elastyczny tylko się pochlastać

- - - Updated - - -

fajnie a ja sie najechałem 14;32 wsiadam do alfy wymyta wypucowana w sobotę i co zonk k...............a pedał hamulca w podłogę ,szybka akcja zdjęcia kola i d.pa ,pękł przewód elastyczny tylko się pochlastać

no to kurde szkoda ze Cie nie było, ale naprawde było fajnie, frekwencja dopisała w tak fatalna pogode ;)Czyli miejscówke juz mamy z widokiem na Belle i zaniedługo pobijemy rekord dzisiejszych 10 sztuk ;D

Czekam na fotki!

Pomimo pogody moim zdaniem bylo super. Miło było poznać kolegów z Sanoka i nie tylko. Kogo wystraszyła pogoda niech żałuje. Miejscówka faktycznie super. Pozdrawiam wszystkich uczestników i do następnego:)

TomekN dobrze mówi, pogoda nie sprzyjała, wręcz zniechęcała, ale liczy się że jak ktoś obiecał to przyjechał :D Następnym razem trzeba robić tak, żeby było nas 2x tyle :)

Jeszcze raz dziękujemy za przybycie. Fajnie, że przyjechało "aż" dziesięć Alf. Teraz kolejny rekord - powiedzmy 20 - i następny spot. Mam nadzieję, że wszyscy zadowoleni z takiej "imprezy na szybko" pomimo kiepskiej pogody.

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• DSCF1233.jpg
    DSCF1233.jpg
    54.7 KB · Wyświetleń: 326
  • DSCF1231.jpg
    DSCF1231.jpg
    62.2 KB · Wyświetleń: 326
  • DSCF1232.jpg
    DSCF1232.jpg
    69.8 KB · Wyświetleń: 328
Dziękujemy wszystkim którzy przybyli mimo takiej fatalnej pogody :) Było naprawdę super, i już czekam na nasępmy zlocik :)

A tak wyglądała droga dla niektórych na dzisiejszy spot:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Załączniki

• Picture_000003.jpg
    Picture_000003.jpg
    32.7 KB · Wyświetleń: 104
  • Picture_000001.jpg
    Picture_000001.jpg
    34.3 KB · Wyświetleń: 100
  • Picture_000004.jpg
    Picture_000004.jpg
    31.3 KB · Wyświetleń: 107
Wreszcie przyszła zima :)

To była jazda ekstremalna........ dawno tak dobrze się nie bawiłem a zarazem nie byłem tak w strachu na drodze :)

jeszcze pare fotek zespota ;D
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• DSC02753.jpg
    DSC02753.jpg
    84.7 KB · Wyświetleń: 298
  • DSC02754.jpg
    DSC02754.jpg