Spocik w Sanoku

Sebcia90

Nowy
Auto
Alfa Romeo 166 3.0 v6
Witajcie, Panie i Panowie może by coś zorganizował w Niedziele tzn 10.11.13, jakiegoś małego spocika. Potem może mały wypad na kawkę lub cos innego do Soprano, pogadałby, pośmiał :) Pod arena byśmy się zjechali a potem grupa do Soprano pojechali :)

Witajcie, Panie i Panowie może by coś zorganizował w Niedziele tzn 10.11.13, jakiegoś małego spocika. Potem może mały wypad na kawkę lub cos innego do Soprano, pogadałby, pośmiał :) Pod arena byśmy się zjechali a potem grupa do Soprano pojechali :)

Będę śledził temat podoba mi się pomysł.

Mozna cos o tym pomyslec ;) akurat mam wtedy wolne od studiów ;)

no to 14.00 ( z racji tego ze szybciej robi sie ciemno)
Parking koło Areny.
Panowie postarajcie sie bo niedługo więcej Belli bedzie mozna u mnie pod domem zobaczyc jak w sanoku na spocie:P niech bedzie nas wiecej jak 4 ...

To ja też się pisze...:)

Moze i ja sie zjawie goscinnie. Mam jutro jechac po tesciow wiec kto wie moze Was odwiedze, jesli mozna oczywiscie ;-) Poki co czekam za telefonem z potwierdzeniem wyjazdu.

Pozdrawiam

Oczywiscie kazda Bella mile widziana, nawet powiedziałbym ze obowiązkowo;)

to ja jutro o 14 bede pod areną ;D potem jedziemy napic sie jakiej kawki do Soprano?:)

W takim razie dziekuje za zaproszenie;-) Ogarniam temat z tesciami i jesli wszystko pojdzie po mojej mysli to widzimy sie jutro;-)

Pozdrawiam

ja jakby sie udało ze siostra bedzie jechac do Sanoka to wpadł bym dwoma 159 ;P ale raczej bede jedna;P
Tak mozemy podjechac potem;P

To Panowie i może Panie :) o 14:00 godzinie pod Areną Sanok zlocik, a potem wyjazd z pod Areny do Sporano na kawke lub herbatke jak kto woli :) Mój numer kontaktowy jak by ktoś nie wiedział jak trafić pod arene to: 512152750 :) Pozdrawiam i do zobaczenia jutro :)

Dawać Panowie więcej zdjęć...:)

Witam!Gratuluję kolegom z Sanoka spociku.Podobne male spotkanka mamy w Rzeszowie więc może kiedyś zrobimy coś razem?Często się spotykacie?Pozdrawiam Tomasz

Ja proponuje pod górką w Niebylcu...

Ja nie widzę takiego problemu :) zebrać sie np: Orlen na Dąbrówce i pojechać grupą do baraków pod Górę Niebylecką:) najelpiej przed sniegiem, bo jak sniegiem sypnie to ja sie tam nie dostane bo w zimie samochodzik stoi w garażu :)

Amortyzatory
Powrót