Spocik Piekary Śląskie, Bytom okolice?

moja zonka tez bedzie,po ostatnim wypadzie do Jastrzebia stala sie nieufna mimo ze bylem z modym

Noooo widzę że ładna imprezka się kroi :) Dwa dni mnie nie było a tu taki zestaw Belli na Kopiec się wybiera :) MIŁO.
Konkrety:
1. zamówiłem na onecie pogodę - ma być słonecznie :)
2. nie mam grilla :/ george liczymy na Ciebie!!
3. będą kobiety , między innymi moja żona też :)
4. kto pije ? ;) :D

no to chopie kaj sie smycys??...
AD:1no mom nadzieja ze teroz nie bydzie loło
AD:2 grile bydom dwa,musz je ino wypucowac bo po oststniej imprezie w robocie trocha sie zmarasily
AD:3 szczeze mowiac liczyl zech na to
AD:4 no to trza przemyslec bo trocha moze sie nie oplacac wracac po piwku

Penny w razie co to dzwon , numer mosz na priw

AD:4 no to trza przemyslec bo trocha moze sie nie oplacac wracac po piwku
Jo już nad tym myśloł :D Przeca MarcoM23 niy pije , GoNiuS tyż ponoć abstynent to nom Belle pod wiecor mogom pod blok postawić :P
Ewentualnie łostawia Bella na Kopcu i przikleja kartka - "Drodzy panowie policjanci - naj.....em się na alfaholickim grill-spocie więc nie mogłem wrócić autem do domu. Odbiorę je jutro rano - penny21" :lol:

grile byda pucowol we cwortek,a na gruba zech jus dwonił,to wungel bydzie na cas, a wy drodzy goscie jak bydziecie jechac na spocik to po drodze cos lub kogos lekko zderzaczkiem to bydzie jak znot na grila...he he he

A ktory zjazd na A4 to bedzie? Rozumiem, ze pozniej kierowac sie na Chorzów - Bytom - Piekary? Beda jakies drogowskazy? Bo powiem szczerze Rejon ten dla mnie nie jest w ogole nie znany chyba ani razu tam nie bylem :]

no chłopaki, zaczynam poważnie żałować, że mnie z Wami nie będzie, tym bardziej, że to ja zainicjowałem to spotkanie...

Wiecie co .... Postaramy się pojawić:) o 18 zamykamy i jak najszybciej przyjedziemy!! Mam nadzieje ze się uda szybko wyrwać. A tak w ogóle to o której się zbieracie?? bo może was już o 19 nie będzie :( Będziemy w komplecie Ja Moja przyszła żonka (kierowca:))prawdopodobnie jej siostra i pies ALFAHOLIKÓW Saba:) aha i PIWO.

Ostatnia edycja:
no to sommy zgodani :)kopiec godzina 15ta poczatek znaczy sie jak ktos mo czas moge wczesni przyjechac np miejscowka 3mac hehe i grila rozpalic :)mysla ze i tak peny bydzie wczesni niz wszyscy:P w koncu mo nojblizy hehe a i mysla ze gril tyz mo srogi bo decko wusztow sie musi zmiescic .

pozdrawiam

Wiecie co .... Postaramy się pojawić:) o 18 zamykamy i jak najszybciej przyjedziemy!! Mam nadzieje ze się uda szybko wyrwać. A tak w ogóle to o której się zbieracie?? bo może was już o 19 nie będzie :( Będziemy w komplecie Ja Moja przyszła żonka (kierowca:))prawdopodobnie jej siostra i pies ALFAHOLIKÓW Saba:) aha i PIWO.

a ty co w swieto pracy do roboty idziesz !!! :):agree:

Ważna informacja!

Nie bierzcie kiełbasy , piwa , pieczywa , ketchupu , musztardy , talerzów.
Nasz spot jest w opcji "All included" :D

ja mie tys sam dawno nie bylo... jo jus wszysko wiem :D sory Penny ze nie dolch rady dojechac dzis.:P to w piatek o 15. a i jo nie pija to moga poodwozic Alfunie :D aha i jo som przyjada :(. widza ze trocha nos bydzie :D do zobaczenio w piatek.

GoNiuS nic się nie martw ja też raczej będę sam i pił nie będę więc będziemy odwozić Belle :P
a i nie zapominaj o tym że my jako Piekarzanie witamy gości więc przyjedź wcześniej bo będziemy już coś przygotowywać, rozkładać grille itd.

Ja tez bede sam :-( No i pic nie bede bo potem long long way to home :-) Aha, moge przywiezc na zlot Komputer z interfejsem CDIF2 dzieki ktoremu jest mozliwosc podlaczenia naszych Bell ( za FREE). Odczyt parametrow kasowanie bledow itd. Czy ktos jest zainteresowany? Bo jezeli nie to nie chce go niepotrzebnie wozisc. Dodam ze przewody OBD2 jak i 3 pionwy posiadam :-) Pozdrowka i do zobaczenia jutro. To moj pierwszy zlot, pierwsza wizyta w waszych szeregach wiec mam nadzieje, ze mnie cieplo i serdecznie przyjmiecie :-)

Nie bierzcie kiełbasy , piwa , pieczywa , ketchupu , musztardy , talerzów.
Nasz spot jest w opcji "All included"

penny21 mowisz powaznie? :-)

Amortyzatory
Powrót