Spocik Krematorium Sobota 12.04

Rosik napisał:
a kto jeszcze nie wie jak dojechac, niech zamówi pizzę na krematorium i pojedzie za dostawcą :P A i my się nakarmimy przy okazji hehehe

A tu jeszcze znalazłem filmik: KUBAS V6 testująca przyśpieszenie :D

http://pl.youtube.com/watch?v=QHymbB1O3a8

Jeszcze jeden był, z soboty jak się KUBAS z pikerem ścigał, ale nie ma sensu go tu zapodawać bo niestety beznadziejnie dzwięk się nagrał bo daleko od drogi stałem (też byście stali daleko - KUBAS i pikero to dwa wariaty hehehe :D )

dawaj dawaj ten filmik .... ja wariat ja jestem tylko lekko p..... :DDD na punkcie aut i jeżdżenia :mrgreen: heheh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rosik czyżbyś sie czegos bal ze stales daleko od ulicy??? Może zatrucia g...m Kubasa (nie mowie głośno bo wszyscy wtajemniczeni wiedzą o co chodzi) czy dymem palonej gumy Pikera???

Hehe Marcin bałem się że stanie mi się to co prawie się stało na rajdzie Magnolia, jak jedno z autek parę cm przed obiektywem Ci przejechało :shock: :D

Pikero oto filmik: szkoda że taki beznadziejny - ale jest na to jeden sposób: trza pojechać jeszcze raz :DDD
http://pl.youtube.com/watch?v=yAWhq4oUNiQ

Ja Wam pokazyjet jeszcze :twisted: czekajta naedłogo zapakuje tam dwie Turbawki to dopiero będzieta się bac mego potwora :mrgreen:
i wtedy bedziecie się dopiero bac gazociągu heheh :P

KUBAS napisał:
Ja Wam pokazyjet jeszcze :twisted: .....dopiero będzieta się bac mego potwora :mrgreen: ...
Oj Kuba nie obiecuj tylko pokaż niech wszyscy zobaczą twojego potwora...... hihi :P

Oj bo zaraz sprzedam nerkę i za tą kasę sobie wstawię 3.2! :mrgreen:

Zresztą czekajcie, jak sondę wymienię to będę szybszy niż pikero a spalać będę mniej niż rower :P :P :P

moge moge moge,
to teraz ja,
jestem w posiadaniu takowego zestawu (w wojskowym slangu SŁOŃ) mam także ten nowszy bez rury (zwany BULDOG), jak dobrze przetrzepie piwnice to napewno znajde oba i będzie można spokojnie jechać za gazownikami :lol:

bobryt napisał:
KUBAS napisał:
Ja Wam pokazyjet jeszcze :twisted: czekajta naedłogo zapakuje tam dwie Turbawki to dopiero będzieta się bac mego potwora :mrgreen:
i wtedy bedziecie się dopiero bac gazociągu heheh :P

tylko nie zapomnij obowiązkowego zestawu

http://img.nokaut.pl/p/97/23/9723bb8ed4914eb58c8cf21969d9d2bf500x500.jpg

nad morzem el bobryto wam pokaże jak sie zwija asfalt spod alfy :twisted: :twisted: :twisted:

tylko że przed tobą będzie jechał el pikero a po nim to nie ma już co zwijać :)

chciałbys Pikero :mrgreen: jak ja zapodam palnik to cały asfalt zostanie stopiony i już wtedy nie będzie po czym smigac :mrgreen: :twisted:

marcin80 napisał:
jestem w posiadaniu takowego zestawu (w wojskowym slangu SŁOŃ) mam także ten nowszy bez rury (zwany BULDOG)
hehe Marcin, to ja tu z pracy co najwyżej ołówki podbieram, a Ty takie rzeczy wynosisz :D

Rosik najlepsze jes to że ja zacznę dopiero tam pracować od 28.04 a już conieco mam :D Spokojnie to pozostałości po dawnej zabawie w wojsko <killer> a i gumowego kałacha też mam :lol: jak się kiedyś nudzilo to zbierało się ekipe ubieralo się w mundurki (bo jak wiadomo za mundurem panny sznurem) i gnalo do lasu albo na poligon w Podjuchach a po wszystkim <piwo>

w tej sprawie też musze przetrzepac piwnicę bo pewnie lezy gdzieś na dnie bo dawno nie uzywane - może nawet troszke ja ogarne :D

i na Pomorze ze sobą zabierzemy hehe :mrgreen:
to już wogóle sobie o nas pomyslą hehe.... :twisted:

KUBAS napisał:
hehe no no, ja otworzę szyberdach, wystawię przez niego kałacha i będę krzyczeć Allah Akhbar! :mrgreen:

Rosik napisał:
KUBAS napisał:
hehe no no, ja otworzę szyberdach, wystawię przez niego kałacha i będę krzyczeć Allah Akhbar! :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dobre dobre :mrgreen: :mrgreen:

Amortyzatory
Powrót