• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Spełnione marzenie...

Ojjj widze ze tutaj kwitnie nielegalny handel naklejkami :D:D Zartuje oczywiscie sam sobie taka sprawilem :) Pozdro ziomek no i pieeeekna ta Twoje 147 ;)

Twoja też jest piękna...Z resztą, która Bella nie jest;) Coś mi się wydaje, że zrobimy wspólnie nadchodzące wesele;) (mam na myśli Bieruń)

Mała rzecz, a jednak cieszy:) Bella nareszcie doczekała się małego prezentu i długo oczekiwana końcówka pojawiła się na właściwym dla niej miejscu...
Przy okazji widać również "customowe" ramki pomysłu tomka:)
20121123026.jpg20121123023.jpg20121123024.jpg20121123025.jpg

Po czym to wnioskujesz? Raczej jest to mało prawdopodobne bo auto przyjechało prywatnym importem dla chłopaka z Małopolski...Może tylko łudzące podobieństwo:)

No tu bym polemizowal :)

Twojego oczywiście też:) Poprawiam się:) Wtedy pisząc post nie wiedziałem o tym, a ty nie zdradziłeś "sekretu", że brałeś udział w tym projekcie.

Dodano po 5 minutes:

Piekna piekna jest ;-)

Pozro master ;-)

Rety prezes! Kopę lat się nie odzywałeś:) Po tym jak pożegnałeś się ze swoją Bellą ślad po Tobie zaginął...Czyżby Twoja reaktywacja o czymś świadczyła i znów wybierzemy się razem do Kato na spota?;)

Ostatnia edycja:
Jestem bo to jest najlepsze forum! Mysle troche nad jakas 159 moze na przyszly rok:-) narazie smigam bmw 7.

Ale mysle zeby wpasc na SCP moja 7er. Chetnie wybralbym sie z wami bo brakuje mi fajnych ludzi z tego forum;(

Z tym SCP to nie wiem jak będzie. bo po tej edycji, na której byliśmy razem opinie nie były pochlebne i większość stwierdziła, że lepiej organizować coś we własnym zakresie, ale jakby co to zawsze możemy się gdzieś ustawić:)

No to jestesmy w kontakcie majster ja jestem chetny jak cos ale pamietaj ze bmw ;-) nie wyrzuccie mnie hehe

Znając Ciebie to na pewno nie jest byle jakie beemwu tylko coś co cieszy oko więc nikt Cię nie będzie gonił:)

Super stan, fajna wersja, jeszcze lepsze fele!

A Audio w półce to Twój wynalazek? Ktoś jeszcze tak robi?!

Co kto lubi ;)

No tak...Audio zamontowałem sam i tak naprawdę nie widzę w takim rozwiązaniu nic złego tym bardziej że w 147 nie ma miejsca żeby wstawic takie głośniki a te naprawdę ładnie się sprawdzają i nie potrzebuję woofera żeby mieć niskie tony.

Spoko spoko, gratuluję calego auta! Aha, a 4.0? 2x przod + 2xtylne drzwi?

Wyslano z Xperia Z

Raczej 6.0 czyli przednie drzwi 2x szerokie pasmo plus 2xtweeter i tyl 2x szerokie pasmo (w połce). Z tylu w boczkach (wersja 3d) głośniki mam rozpięte (radio obsługuje tylko 4 kanaly).

Amortyzatory
Powrót