Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Ja wczoraj walnąłem 450 kilosków tylko na LPG (ciepły start, czy jak to tam się nazywa), starałem się trzymać około 100-110 km/h, kilka razy 140 przy wyprzedzaniu i wyszło średnio 11,47, a benzyny to przy takiej samej trasie około 10 benzyny, co do miasta to się wypowiadał nie będę bo podobno tyle co moja pali w mieście jest niemożliwe.
Latem na dojazdach do roboty i innych podjazdkach schodzi mi 12-13 gazu i litr benzyny na stówkę, ale ja do roboty mam 40 kilometrów i tak jeżdżę 12 dni w miesiącu, po mieście spali dużo więcej benzyny
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.