• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

slabe cisnienie spryskiwaczy

• Autor wątku Autor wątku hubus20
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Faktycznie, 20zl Zwracam honor, jeszcze nowka. Orientujecie się jak z wydajnością naszej pompki do tych dyszek mgłowych? Jak pamiętam to np caddy miał pompkę wysokiego ciśnienia do nich.

Moja pompka daje radę, rozprowadza płyn na prawię całą powierzchnię po której jeżdżą wycieraczki, ale podsunąłeś dobry pomysł z tą wysokociśnieniową pompką :D Tylko czy wtedy płyn nie będzie szedł nie tylko na przednią szybę, ale również dach i tylną szybę?

- - - Updated - - -

Co do wyciągania pompki to przeglądając allegro sądzę, że one są wsadzone na wcisk ;)

przyczyna to zapchane dysze spryskiwaczy.przedmuchiwałem i dalej lipa.gdzie moge kupic nowe ?jakies linki na allegro ?

- - - Updated - - -

http://allegro.pl/dysza-spryskiwacza-skoda-octavia-ii-audi-a2-oryg-i2710499487.html macie nie za 20 zł za sztuke tylko nie cale 10zł.takie wlasnie zamówilem

Dobra pany, kupiłem w ASO Skody spryski do Octavii 2 (sztuka 25zł), zamontowałem i jest problem - sikają zbyt wysoko mimo ustawienia najniżej jak się dało. Znaleźliście rozwiązanie tego problemu?

Jak dla mnie są pod zbyt dużym kątem na podszybiu, trzebaby tył jakoś podnieść, o 1-2 mm i wtedy ustawić, ale może się mylę?

dcfan a wycinałeś odrobinę podszybia? Tak z 5 mm w górę od standardowego mocowania? Ja tak zrobiłem, zatrzask ładnie wskoczył i po ustawieniu tylko niewielka część z płynu ląduje na dachu, większość na przedniej szybie.

Amortyzatory
Powrót