• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Skup Włosów !

Mongoose

Nowy
Auto
156 Sportwagon 2.0 JTS
Może i głupie pytanie, ale powoli już mnie coś trafia. Mianowicie szukam jakiegoś skupu włosów, gdzie rzetelnie będą mogli mnie wycenić i obciąć na miejscu.
Mam pół metrowe włosy, a wzięło mnie żeby się obciąć, a za taką długość można wyrwać ładna kasę :D

Do rzeczy, to co znajduje w internecie te wszystkie oferty to mnie krew zalewa z takimi ludźmi, nie potrafią nawet spokojnie pogadać.

Więc pytanie, może macie, kojarzycie jakiś zakład u siebie w mieście, który zajmuje się takimi sprawami, a nie maja strony internetowej, aby dać mi nr tel/cynka aby zobaczyć co maja do zaoferowania, bo na podstawie ofert w internecie się poddaje... A nie chce iść do fryzjera i po prostu się obciąć na pałę bo to szkoda pieniędzy

Nie ? ;d Po prostu jest wiele firm, ktore sie nie oglaszaja w internecie i moze ktos z was kojarzy, no nie znam kazdego miasta na pamiec ;d Moze ktos codziennie jezdzi do pracy i widzi gdzies dupny baner "Fryzjer, skup wlosow" ;d

Na razie doszedlem do dwoch "rzetelnych firm" w Orzechu i Bielsku, ale z nimi mi nie wypalilo

Ostatnia edycja:
Hahahaha. Nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby swoje włosy sprzedać :D
Z Ciebie to jest egzemplarz !

To jest normalne ? Mylisz, ze w czym chodza stare babcie jak im wlosy wypadna ?

Mam 50cm włosy i wg. cennikow to i nawet 3000zl/kg, tylko wiekszosc polecanych sklepow znajduje sie po za slaskiem

Dla 3 tyś wydaje mi się, że i poza Śląsk by Ci się opłacało pojechać :)

Wysłane z mojego lenovo A820 przy użyciu Tapatalka

To jest cena podana dla 1kg, a z kolei 1kg włosów na bani nie mam... Dajmy, ze maja 200g wiec na podstawie 3000zl/kg to wychodzi 0.2x3000=600zl no i tutaj zaleznie od ich stanu itd, roznie to wyceniaja... Znajoma z Gdyni uwalila sie na lyso - zmienila image, miala wlosy zza dupe i dostala chyba 1300zl

Czytalem tez kiedys, ze jeden typ nie mial na wódke, scial corce maszynka wlosy, poszedl to sprzedac u fryzjera i dostal chyba 600zl, mial troche picia za to

Ostatnia edycja:
To ja też zapuszczam :D będzie na wahacze:D

Kiedyś codziennie przez sześć lat bywałem u różnych fryzjerów z racji wykonywanej pracy i niestety tylko kontakt z firmą która produkuje peruki z najwyższej półki może coś ci pomóc. Włosy muszą być w doskonałej kondycji, odpowiedniej grubości. Fryzjer jest pośrednikiem i nie zapłaci dobrze. Poza tym peruki syntetyczne są tańsze i to te częściej są sprzedawane. Nie spotkałem Fryzjera który skupował włosy naturalne bo to dla nich nie jest interes z odpowiednią marżą, poza tym nie maja kontaktu na co dzień z tego typu firmami produkcyjnymi. Możesz podzwonić po hurtowniach fryzjerskich i poprosić o kontakty do takich firm. Pozdro.

Kolega wyżej bardzo dobrze podpowiedział odnośnie hurtowni.
Jesli masz zadbane włosy to otrzymasz za nie odpowiednią cenę..
I nie zgodze sie, że syntetyczne włosy są częśniej kupowane..
Mało jest teraz syntetyków udających normalne włosy, podobnych jakościowo.
Włos naturalny nie jest już tak drogi jak kilka lat temu i pasemko dobrej jakości o gramaturze 5gram można kupić za oszałamiające 2 złote..

Skontaktuj sie również z firmami, które oferują włosy do przedłużania bądź zageszczania włosów - na pewno będą zainteresowane kupnem Twoich :)

W 2002 roku też miałem włosy do pasa, jak dziewczyna ścinała mi je to płakałem,a wszystko dlatego że mnie armia wezwała.Jest też plus tego momentu bo z okazji tej ceremoni była niezła biba. Też myślałem o sprzedaży ale olałem temat.

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót