[159] Skrzynia biegów.

Słyszałeś o czymś takim jak AC ?

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Czyli już nie "przyjaciele", nie "pracownicy", ale AC? - dlaczego od razu o tym nie napisałeś, chciałeś się publicznie pocieszyć, że masz przyjaciół, którymi okazało się AC?

Dlaczego koledze, zamiast opowiadać bajki o w 100% sprawnym samochodzie, nie doradziłeś AC, w firmie, która, jak rozumiem, zapewnia lawetę z Niemiec do Polski :)

Brnij, brnij, ja się pośmieję :)

Pytałeś o koszta więc ci odpisales, nie wiem czemu założyłeś że nic im za lawetę nie zapłacę. Skoro zapłaciłem AC dostaną pieniądze czyż nie?

Holowanie w niemczech tez mam zapewnione tylko w mniejszej liczbie km. W Polsce bez limity kilometrów. Więc nie martw się holowaniem mojego samochodu. Zajmij się innymi sprawami.

Skoro zapłaciłem AC dostaną pieniądze czyż nie?

Jeśli masz to w "Umowie cywilno - prawnej", jaką jest AC, to tak, jeśli nie, to nie - nie znam zapisów Twojej dobrowolnej umowy o ubezpieczenie AC - na holowanie, to chyba bardziej assistence i przeważnie jest ograniczenie kilometrowe.

Kiedyś w Hiszpanii mieliśmy poważną awarię w Scanii i bardziej się firmie opłaciło naprawić to na miejscu, chociaż tanio nie było, a to było w piętek i kierowcy trzeba było zapewnić godziwy nocleg na weekend i dni naprawy, niż przywozić ją na lawecie, bo AC nie przewidywało takiego dystansu.

Więc nie martw się holowaniem mojego samochodu.

Ostatnia rzecz, która przyszła by mi do głowy, to troska o Ciebie - nadal tego nie pojąłeś, że dajesz innym rady, których sam nie przestrzegasz, bo to wyłącznie to jest temat tej dyskusji, a nie to, kto, skąd i za ile będzie Cię, czy to holował, czy wiózł na lawecie - dotrze to wreszcie do Ciebie? - dotrze do Ciebie, że takie zachowanie nazywa się "obłudnym" lub, jeśli jesteś wierzący w "panbócka", to "faryzejskim", czy nie dotrze, bo oczami wyobraźni widzę Twoje oczy i nie pojawia się tam żadna oznaka, jakiejkolwiek refleksji, ba, nawet śladu po niej :)

Ostatnia edycja:
A czy do ciebie dotrze to że ja od ciebie nie potrzebuje żadnych rad, porad itp? Nie odpisuj na moje posty i po sprawie.

No tak, masz rację sam do siebie piszę "Ci" brawo Ty, nawet prostego zdania nie jesteś w stanie zrozumieć, tak jak tego, że nie masz tu immunitetu na pisanie bzdur typu "czy blisko, czy daleko musi być 100% sprawny", sam jeżdżąc niesprawnym, nie dodając "jak Cię na to stać, albo jeszcze lepjej, jak nie jesteś w Niemczech, bo wtedy możesz" :)

Masz taką samą alfe jak kolega z problemem wibracji, dlaczego nie napisałeś jaka ma skrzynie jak go o to pytałem, prosta odpowiedź, bo 159 widziales jak szedłeś chodnikiem. Po drugie taki z ciebie forumowicz? I znawca? To przyznaj się które to już konto masz?i dlaczego nie pierwsze

Klepanie przy hamowaniu silnikiem

Mam alfe jakies 4 lata i od początku było słychać takie lekkie klepanie przy hamowaniu silnikiem na nizszych biegach 1,2,3, ale teraz stało sie to na tyle głośne, że ludzie na ulicy sie za mną oglądają.

silnik 1.9jtdm skrzynia m32
To mój pierwszy post na jakimkolwiek forum prosze o wyrozumiałość.

Amortyzatory
Powrót