skrzynia biegow

spike89

Nowy
Auto
ar156 2.4jtd sw
witam jestem posiadaczem ar156 i wlasnie padla mi skrzynia biegow moja ar to 156 i silnik 2.4 jtd 140km mam problem ze znalezieniem skrzyni uzywanej co szrot mam inne informacje czy ktos moze mi pomoc i napisac z jakich modeli podejda skrzynie? na jaki nr skrzyni konkretnie patrzec i co jest tak naprawde wazne. Nie jestem mechanikiem wiec pytam bo nie wiem co robic i kupic.Prosze o wskazowki

Kurcze z przykrością musze podpiąć się pod temat bo w wczoraj moja tez odpuscila. Mianowicie po prostu najzwyczajniej sobie jechałem trzymając rękę na lewarku i po chwili lewarek kompletnie odpuścił. Lata luźny we wszystkie strony a ja zostałem na 3 biegu. Sprzęgło działa nic nie słychać. Pacjet to 156 2.5 V6 z roku 2002.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

O zapomniałem napisać ze u mnie padło polaczenie miedzy lewarkiem a skrzynia wiec dla mnie ulga mega.

Kurcze z przykrością musze podpiąć się pod temat bo w wczoraj moja tez odpuscila. Mianowicie po prostu najzwyczajniej sobie jechałem trzymając rękę na lewarku i po chwili lewarek kompletnie odpuścił. Lata luźny we wszystkie strony a ja zostałem na 3 biegu. Sprzęgło działa nic nie słychać. Pacjet to 156 2.5 V6 z roku 2002.

Sprawdź czy ci sie plastik przy lewarku nie rozleciał (pod mieszkiem)

Amortyzatory
Powrót