Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
czy ktos sie orientuje czy simering poloski od strony kierowcy w skrzyni biegow jest taki sam w 2.4jtd jak w benzynie 2.0 ????? albo moze ktos ma rozmiar tego simeringu???? chodzi mi o 2.4jtd 2002r.
no tak ale jestem obecnie za granica czy jesli podjade do dealera alfy to mi to znajda wg vinu ? w dodatku jestm w uk a na uk 166 diesle nie wychodzily i niema ich w zadnych katalogach z czesciami dlatego proboje cos dobrac z benzyny
Witam,
sprawdziłem w Eperze uszczelnienia wyjścia półośki napędowej z mechanizmu różnicowego w 2.4JTD i benzynowych są takie same nr eper 40004430 i 40004910 (są dwa - jak by lewy był inny niż prawy).
Są tam jeszcze pierścienie gumowe o-ringi po jednym z każdej strony, to też weź do kompletu.
P.S. każdy serwis FIAT-a ma katalog części Eper i tam są zawsze wszystkie rodzaje silników bez względu czy PL czy GB.
Witam,
sprawdziłem w Eperze uszczelnienia wyjścia półośki napędowej z mechanizmu różnicowego w 2.4JTD i benzynowych są takie same nr eper 40004430 i 40004910 (są dwa - jak by lewy był inny niż prawy).
Są tam jeszcze pierścienie gumowe o-ringi po jednym z każdej strony, to też weź do kompletu.
P.S. każdy serwis FIAT-a ma katalog części Eper i tam są zawsze wszystkie rodzaje silników bez względu czy PL czy GB.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.