Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Ja mam Magneti Marelli. O ile do klapy bagażnika się nic poza stabilusem nie nadaje tak do maski spisują się dobrze. Maska w zeby nie dostaniesz. Kupisz Krosno czy polcar też będzie ok ważne żeby niutony pasowalyPadły mi siłowniki maski. Szukam Stabilusy, bo takie mam obecnie. Niestety nie ma Stabilusów w ofercie.
Co polecacie? Krosno, Daco, NTY?
podepnę się z pytaniem, żeby nie zakładać nowego wątku. Ile n powinny mieć siłowniki tylnej klapy w sw?
U mnie są chyba za mocne bo jak podniosę klapę i puszczę to chce wyrwać zawiasy. Chciałem założyć te sprężynki to się boję żeby mi czegoś tam nie pogięło.
"ważniejsza od celu podróży jest radość z podróżowania" - soichiro honda
Podepnę się z pytaniem, żeby nie zakładać nowego wątku. Ile N powinny mieć siłowniki tylnej klapy w SW?
U mnie są chyba za mocne bo jak podniosę klapę i puszczę to chce wyrwać zawiasy. Chciałem założyć te sprężynki to się boję żeby mi czegoś tam nie pogięło.
"Ważniejsza od celu podróży jest radość z podróżowania" - Soichiro Honda
Mam u siebie z Krosna i nic nie trzeba trzymać, wystarczy je tylko prawidłowo (zgodnie z instrukcją) założyć. Też się na tym na początku złapałem że źle założyłem i nie trzymały na końcuMiałem u siebie założone z Krosna. Trzeba było trzymać maskę przy końcu, bo szarpały nią.
Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka
Mam u siebie z Krosna i nic nie trzeba trzymać, wystarczy je tylko prawidłowo (zgodnie z instrukcją) założyć. Też się na tym na początku złapałem że źle założyłem i nie trzymały na końcu![]()
Miałem założone prawidłowo.
Poza tym nic nie pisałem o nie trzymaniu na końcu, a szarpaniu klapą przy ostatnich centymetrach skoku.