[Giulietta] Silnik się dławi 1.4 MA

AlfAga

Nowy
Auto
Giulietta
Witam ostatnio zauważyłam w mojej alfie pewien problem... ja jej w gaz a ona się muli.... muszę zredukować i potem trochę lepiej się kula.... mam okopcony od środka wydech...co to może być? jakieś porady? za pomoc z góry dziękuję

Witam ostatnio zauważyłam w mojej alfie pewien problem... ja jej w gaz a ona się muli.... muszę zredukować i potem trochę lepiej się kula.... mam okopcony od środka wydech...co to może być? jakieś porady? za pomoc z góry dziękuję

dobrze by było uzupełnić w profilu lub chociaż napisać jakim paliwem jest zasilany twój silnik, tutaj nikt nie ma szklanej kuli więc z wróżenia nici

dobrze by było uzupełnić w profilu lub chociaż napisać jakim paliwem jest zasilany twój silnik, tutaj nikt nie ma szklanej kuli więc z wróżenia nici

no tak ... słuszna uwaga, dziękuję
Julka 2012 r., poj 1368cm3,120 kW, benzyna

i echo... na forum Hondy Śląsk ludzie byli bardziej pomocni... a tutaj... zero odzewu albo krytyka no coż...

i echo... na forum Hondy Śląsk ludzie byli bardziej pomocni... a tutaj... zero odzewu albo krytyka no coż...
No cóż prima balerina strzeli focha bo u nas szklane kule nie działają.

A czy turbo ładuje

Wszystkie objawy wskazuja na uszkodzenie modułu multiair , na szczescie jest to czesc dostepna od reki i prosta w wymianie , koszt tez nie za duzy

na szczęście wydatek ok 5k na MA to dziś żaden pieniądz .................DOBRE ,dawno tak się nie uśmiałem.

No cóż prima balerina strzeli focha bo u nas szklane kule nie działają.

oj przykro mi, że Ci kula nie działa...może się roztrzaskała ?

- - - Updated - - -

Wszystkie objawy wskazuja na uszkodzenie modułu multiair , na szczescie jest to czesc dostepna od reki i prosta w wymianie , koszt tez nie za duzy
Patrzyłam na ceny MA faktycznie to koszt około 4000 ... sporo....

- - - Updated - - -

A czy turbo ładuje

nie mam pojęcia:(

To jak mamy ci pomóc bez podstaw?
Kup kabel ,alfaobd albo multiecuscan zrób diagnostykę i pogadamy.

Poprostu pojedz gdzieś gdzie na naprawiają włoszczyzne i oddaj w ich ręce w celu naprawy auta.

Amortyzatory
Powrót