• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Silniczek siłownika centralnego zamka....

• Autor wątku Autor wątku b-ski
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Wymieniłem wczoraj cały zamek z tylnich lewych dzwi poszło gładko w godzine.
Obudowa ma 2 nity a nikt nie napisał jak ją rozebrać.

http://www.bajansklep.com.pl/sklep/144 :DZamówiłem 3 szt ponieważ jeden zamek mam nowy ( 280) sprawdze czy bedą działać...

Albo ten http://www.altimplus.pl/shop/pokaz_produkt.php?idprod=59 tylko że w tym nie są podane wymiary i może być zonk ale zawsze można zadzwonić i sprawdzić...

Napewno bedzie taniej niż 100 PLN za sztuke albo nowy zamek za 280 :-)))

Pozdrawiam...

Panowie niestety zrezygnowałem z zamówienia tych silniczków ponieważ znalazłem przyczyne nie działającego zamka centralnego ( zamykać musiałem ręcznie od środka każdy po kolei, otwieranie z klucza przebiegało bez problemów ale przy próbie zamkniecia było tylko słychać tyknięcia jakby chciał a nie mógł) ,przekaznik ten zółty miał popalone ścieżki wystarczyło pare kabelków i lutownica, zamek śmiga jak nowy :D.
Jeszcze tylko problem dlaczego z pilota mi nie działa?????

Pozdrawiam...

Witam :) Jak się dostać do środka tego zamka mam problem z śćiągnienciem białego plastiku blokuje mi dźwignia od klamki zewnętrznej !

Zamek

Blokuje pewnie dlatego że jest osadzona na nicie i trzeba go zeszlifować...

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót