[159] Sie Chwale sie ALfunia 159 ..:)

Zrobiłem ok tys km i chyba juz bardziej nie siądzie, ale tak czy siak przód jest niżej. Na plus polecam najfajniejsze uczucie jak sam założysz i pózniej podziwiasz efekt:) żona jechała z małym na tylnej kanapie i odczuła ze jest twardziej wiec chyba jest. Mam nadzieje ze magla nie wytłucze po tych dziurach. Progi przejeżdż normalnie. Na krawężniki juz nie wjeżdżamy stajemy obok:)

Dodano po 5 minutes:

1234

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    100.5 KB · Wyświetleń: 118
Ostatnia edycja:
Co znaczy ,ze zle dobrane?Stund gdzie kupiles?

Ja czekam aż Ty Misiu założysz i wtedy zobacze czy to oczekiwanie było słuszne, bo jednak sa z tyłu rózne numery sprezyn... Przody sa chyba dwa rodzaje a tyłu chyba z piec...

No, ale ogólnie jak wrażenia? Pisałeś w innym temacie, że zastanawiasz się, czy do serii nie wrócić, więc? Zostawiasz? Zmieniasz :)?

Hmm mnie kolor zaniepokoil, ale sprawdzone po numerach i wsjo sie zgadza. Nie wiem czemu nizej jest przod, ale tyl tez siadl, wzgledem przodu napewno mniej. Tak jednoglosnie zostaja dzis pojezdzilem troche po torze u nas w miescie przekonalem sie :) Na publicznej drodze tez idzie sie przyzwyczaic no i te "spojrzenia" :) wczoraj obca osoba zaczepila i zapytala czy do slubu zawioze:) Eibachy zakupione u "okupanta"

no i te "spojrzenia" :) wczoraj obca osoba zaczepila i zapytala czy do slubu zawioze:)

to u ciebie grzeczni jacyś
jo parkuja kole kościoła to nie pytajo ino ze mszy ślubny wyłażo i ido do auta i chco wsiadać łod razu kurde
ino płacić ni ma komu

:lol:

Ale żeby kombi do ślubu jechać ;)? Prezentów chcą dużo pewnie :D

Amortyzatory
Powrót