Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Akurat ostatnio wymieniałem z tyłu, więc nawet mogę Tobie pokazać co tam dokładnie jest na odwrocie napisane. Jaka firma je robiła - tego nie wiem, ale gdyby nie to że cewke miałem walniętą to bym ich nie wymieniał. Te z przodu są całe i zdrowe i bardzo dobrze grają mimo tylu lat. Do radia bez wzmacniacza są wystarczająco mocne
Tutaj link do zdjęcia: http://i29.tinypic.com/14wyp8w.jpg
W mojej Belluni były głośniki "no name", srednica magnesu dość znaczna, głośnik typu woofer oraz z boku maskownicy są małe syczki i jest to fabryka. Gdyby nie przytarte cewki podejrzewam, że do dziś by grały zadowalająco.
Kiedys szukałem jakiś informacji w necie na ich temat ale nic nie udalo mi się znaleźć. Byłem ciekawy parametrow podobnie jak Ty i nadal jestem ciekawy
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.