Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Pozwolę sobie na małą reklamę Darka i jego podejścia do klienta. Co prawda sam ostatecznie nie wybrałem się do niego ze swoim autkiem, głównie z powodu odległości (150 km jednak robi swoje, a znalazłem dobrego fachowca dużo bliżej mnie) ale po samej rozmowie telefonicznej czuć, że zna się na tym co robi. Nie zbywa klienta, nie mówi od razu "przyjedź to zobaczymy, co da się zrobić". Przez telefon rozwiał wszelkie moje wątpliwości, rozmawia się z nim tak, jakby człowiek znał go od dawna. Powiem tak, gdyby (odpukać) z moją AR działo się coś naprawdę poważnego, nie zastanawiałbym się ani chwili. A tak mam nadzieję, że nie będę zmuszony korzystać z doświadczenia i wiedzy Darka. Tym, którzy mają bliżej polecam jego usługi z czystym sumieniem. Trochę poleciałem może z wazeliną, ale nie mogłem się powstrzymać gdyby wszyscy fachowcy mieli takie podejście... Darek, jeśli będę kiedyś w okolicy to chyba i tak wpadnę zobaczyć Twoje królestwo
Sam szukam zaufanego i nie czyszczącego portfela warsztatu dla mojej 159 i widzę, że tutaj naprawdę sporo pozytywnych komentarzy . Szkoda tylko, że tak daleko :/ czy jest ewentualnie jakiś środek transportu z warsztatu na Mokotów?
Kilka fotek z ostatnich prac , Naprawy Blacharskie Impreza Alfa 156 Naprawy mechaniczne Alfa 156 2.4 20v i Alfa 166 2.4 10v , w trakcie realizacji Naprawa Blacharska Alfy GT mocno posunięta korozja foty niebawem
NOWE USŁUGI - POMOC DROGOWA (AUTOLAWETA) 24H/7 kraj i poza granicami oraz usługa bezgotówkowego rozliczania szkód wraz z holowaniem . Usługa door2door dla klientów serwisu mechanicznego
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.