• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

selespeed 2.0ts vs selespeed gta

R

rafik1967

Guest
Witam nowy temacik ,jestem nowym posiadaczem 2.0ts selespeed i jak na razie nie miałem problemu,sam wyregulowałem skrzynie na samym początku i jest ok.Ale nie o tym chciałem napisać nie znalazłem tematu na temat podmiany skrzyni .Z tego co wyczytałem lepiej sie sprawuje skrzynia po 2004 roku i ta co jest montowana w wersji gta.Chyba ,ze cos pomyliłem.

Te po 2004 roku w Selespeed'zie maja tylko inny aktywator. Ten zdaje się był też zmieniony pierwszy raz już w XII.2001 (czyli od 2002 roku).

Skrzynia w GTA ma znacznie więcej różnic.

A zmieniał ktos z was ten aktywator .Podobno jest mniej awari w tych od 2004.Jak na razie nie narzekam na tego selespida a mam z 2001.Jazda tym automatem jest rewelacyjna.I w razie jakis problemów miałem zamiar cos z tym odrazu zrobic skrzynia od tych po 2004r.I jeszcze pytanie o soft do sterownika selespeeda ,podobno sie wgrywa jakis nowy dzieki czemu sama sie kalibruje.Prawda to czy nie .

Amortyzatory
Powrót