michalosw
Nowy
- Auto
- Aktualnie Giulietta była GT i 156
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie karm trolla.Na prawdę zadałeś to pytanie? Zmieniasz auto TYLKO dla grilla (już pomijam kwestie finansowe)?
Bo mialo, prawda..? No chyba ze jestes zwolennikiem zatajania faktówAle jak je będziesz sprzedawał, od razu będzie mówiło o sobie, że miało dzwon.
Nawet jak się ma taką wiedze, to inaczej się patrzy na samochód, po którym widać, że został złożony z różnych części, a inaczej na taki, który wygląda jak z fabryki.
Psychologia.
Jak ktos ma klapki na oczach i nie zna sie na motoryzacji to moze tak patrzy.Nawet jak się ma taką wiedze, to inaczej się patrzy na samochód, po którym widać, że został złożony z różnych części, a inaczej na taki, który wygląda jak z fabryki.
Psychologia.
Super napis na ICku, zapytaj jak zrobionyPokaż załącznik 251462
tak wyglada grill polift w przedlifcie w mojej przyszłej QV
mi się bardzo podoba
moje nie miało żadnego dzwona, a ma od niedawna nowy zderzak z Veloce 2016 z kompletem nowych grilli/kratek (choć ja wolałem wybrac detale srebrne satynowe, w Veloce szły chyba ciemne? srebrny bardziej pod kolor ori lusterek poza tym bardziej mi się takie podobają)Ale jak je będziesz sprzedawał, od razu będzie mówiło o sobie, że miało dzwon.