T
thing
Guest
polerka coś da?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
polerka coś da?
no oczywiscie nie przecze zeby to zrobic porzadnie, jednak na razie chcialem jakos zalagodzic sytuacje zeby to sie nie powiekszalo na obecna chwile. a w przyszlosci i tak mam zamiar pomalowac caly dach bo mam troche porysowany, reszta auta jest w bardzo dobrym stanie tylko ten dach :/.
Lakiernik mowi zeby to dobrze zrobic to trzeba szybe przednia wyciac a wtedy koszt wzrazta bo sama nowa uszczelka to jakies 100-150 zl. do tego jeszcze robota lakierowanie. wiec dach wyniesie okolo 400-500 zl. ;/
Jeszcze dzisiaj podjade do znajomego lakiernika znajomego zobaczymy ile mnie za to skasuje![]()
polerka coś da?