Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Kurczę, nie wiem jak Ci to powiedzieć... inastalowałem na 2 swoich kompach (lapku i stacjonarce) właśnie pracujących pod tym systemem i nie było problemu. Nie pamiętam nawet czy potrzebny był tryb zgodności. Skąd masz tego elearn-a?Czy próbował ktoś zainstalowac eLearn na WIn 7 64bit? Wywala mi cały czas błędy, w trybie zgodnosci tez nie chce zainstalowac. Miał ktoś podobnie, zna ktoś z was może jakiś sposób jak temu zaradzić?
u mnie dziala na W7 64bit.instalowalem jakis rok temu, nie pamietam czy byly problemy czy cos specjalnego robilem.moze sprobuj zainstalowac jako administrator?Czy próbował ktoś zainstalowac eLearn na WIn 7 64bit? Wywala mi cały czas błędy, w trybie zgodnosci tez nie chce zainstalowac. Miał ktoś podobnie, zna ktoś z was może jakiś sposób jak temu zaradzić?