• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] Schematy Elearn

robbson77

Nowy
Auto
Brera
Witam,

Potrzebuje schematy do: demontażu panelu na podsufitce, demontażu/montażu przedniego zderzaka. Czy ktoś z was mógłby mnie poratować :)?

Dzięki,
Pozdrawiam

bumper1.JPG
bumper2.JPG
bumper3.JPG

- - - Updated - - -

courtesy light.JPG

Ostatnia edycja:
Czy próbował ktoś zainstalowac eLearn na WIn 7 64bit? Wywala mi cały czas błędy, w trybie zgodnosci tez nie chce zainstalowac. Miał ktoś podobnie, zna ktoś z was może jakiś sposób jak temu zaradzić?

Mam pytanie na temat przedniego zderzaka, chodzi mi o mocowanie zderzaka przy lampie(róg)
Chcę się dostać do śrub, czy samo odkręcenie nadkola odsłoni mi dostęp do tych śrub?

Czy próbował ktoś zainstalowac eLearn na WIn 7 64bit? Wywala mi cały czas błędy, w trybie zgodnosci tez nie chce zainstalowac. Miał ktoś podobnie, zna ktoś z was może jakiś sposób jak temu zaradzić?
Kurczę, nie wiem jak Ci to powiedzieć... inastalowałem na 2 swoich kompach (lapku i stacjonarce) właśnie pracujących pod tym systemem i nie było problemu. Nie pamiętam nawet czy potrzebny był tryb zgodności. Skąd masz tego elearn-a?
Może ściągnij raz jeszcze, z innej lokalizacji i spróbuj ponownie po wyczyszczeniu kompa...

u mnie dziala na W7 64bit.instalowalem jakis rok temu, nie pamietam czy byly problemy czy cos specjalnego robilem.moze sprobuj zainstalowac jako administrator?

Błedy mi wyskakiwały przy instalacji SvG viewer'a, to połapalem instalacją starych wersji realplayera i golive - ale mimo to wyskakuje cos takiego2012-12-09_222244.jpg. już nie mam pomysłu dlaczego...

Udało mi sie zainstalowac w koncu, ale dlaczego ... tylko sam Microsoft moze wiedziec ;)
Ile wersji eLearn było wypuszczonych? Poki co udalo mi sie trafic z różnych źródeł tylko jedną (rocznik 2006) czy byly wypuszczane nowsze?

Ostatnia edycja:
Ja mam win8 64bit i działa bez problemu.

Amortyzatory
Powrót