Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Co innego jakbyś grzebał przy poduszkach na podłączonym aku wtedy masz duże ryzyko, że wywali poduchy
chyba juz mam urojenia
Co innego jakbyś grzebał przy poduszkach na podłączonym aku wtedy masz duże ryzyko, że wywali poduchy
P.S. - Co do BMW - wystarczy obejrzeć ostatni odcinek Top Gear. Byli w Afryce i właśnie w BMW Jeremiego wywaliło boczną poduszkę, bo jechał po kamienistej drodze.
A na jakiej zasadzie miałoby to się stać?
P.S. - Co do BMW - wystarczy obejrzeć ostatni odcinek Top Gear. Byli w Afryce i właśnie w BMW Jeremiego wywaliło boczną poduszkę, bo jechał po kamienistej drodze.
dzieki wszystkim za opowiedzi , tak sie pytalem bo spodziewam sie potomka a zona jezdzi alfa , chyba juz mam urojenia
Zawsze mi powtarzano, że przy odłączaniu poduszki od kierowcy aku trzeba odłączyć