Samochód do sprawdzenia

• Autor wątku Autor wątku AR_33
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

AR_33

Guest
Witam,
mam prośbę czy ktoś z kolegów mógł by obejrzeć ten samochód
http://otomoto.pl/alfa-romeo-145-boxer-C9141249.html
Właściciel twierdzi, że silnik jest po kapitalnym remoncie i ma przejechane 200 km (po remoncie).
Gdyby ktoś mógł obejrzeć ten samochód posłuchać jak pracuje silnik, był bym bardzo wdzięczny, za opinie czy samochód jest wart zachodu :)

witam
po opisie widac ze facet nie ma pojecia o naprawach glownych silnika,ja bym sie w to nie pchal

pozdrawaim

Ja tak jak Ci wcześniej pisałem jednak nie dam rady. Zawalony mam cały tydzień :-/

"120-140tys.km tyle jest mniej wiecej trwalosc walu korbowego w alfie" taaa... i może kupił nowy wał w ASO? szczerze mówiąc gość nie pozyskał u mnie zaufania a wręcz przeciwnie nie wspominając już o tekście "z tego co wiem kazda alfa albo ma szlif albo wlozony silnik z innej alfy w polsce na ktorym niewiadomo ile sie zrobi km" skoro wpakował tyle kasy w remont to teraz sprzedaje go?! nie wierze być może jest Alfaholikiem ale ja jestem uprzedzony i tyle

Ostatnia edycja:
"Silnik jest obecnie zalany olejem 5w30 po 5-6tys km bedzie musial byc zalany 10w40 chodzi o dopasowanie panewek do walu zeby siadly jak powinny"

"w polsce szlif jest na 30-40tys.km a wymiana silnika to z rok sie pojezdzi i znowu trzeba robic dlatego wybralem wymiane walu korbowego bo spokoj na 120-140tys.km tyle jest mniej wiecej trwalosc walu korbowego"

rece i nogi sie uginaja...

Gość zakupił ten egzemplarz kilka miesięcy temu - wrzucił podobno kupę kasy - teraz sprzedaje - czyżby nie opłacało się już? Zastanawiające

Gość zakupił ten egzemplarz kilka miesięcy temu - wrzucił podobno kupę kasy - teraz sprzedaje - czyżby nie opłacało się już? Zastanawiające

Właśnie dla tego proszę o obejrzenie tego samochodu :)
Bo z jednej strony cena z kosmosu a z drugiej strony nie bardzo wiadomo jak ten samochód wygląda :confused:

Amortyzatory
Powrót