• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] Rzeszów pilne

scisak

Nowy
Auto
Alfa 159 jtdm
Cześć :)

Czy jest tutaj ktoś z Rzeszow alub okolic kto mógłby mi jutro pomóc - zamierzam kupić alfe 159 , nie za bardzo się na tym znam i jestem z Krakowa. Możecie doradzić jakąś diagnostykę ew ktoś mógłby podjechać jutro pod komis, żeby ze mną zerknać na auto bardziej fachowym okiem (zapewniam dobrą flaszkę za pomoc!) ? ;)

Sylwia

Cześć :)

Czy jest tutaj ktoś z Rzeszow alub okolic kto mógłby mi jutro pomóc - zamierzam kupić alfe 159 , nie za bardzo się na tym znam i jestem z Krakowa. Możecie doradzić jakąś diagnostykę ew ktoś mógłby podjechać jutro pod komis, żeby ze mną zerknać na auto bardziej fachowym okiem (zapewniam dobrą flaszkę za pomoc!) ? ;)

Sylwia

Może spróbuj na forum regionalnym

Cześć,

który to komis, bo kilka ostatnio w okolicach Rzeszowa odwiedziłem szukając 159...

Tak, byłem tam chwilę temu w sumie przypadkiem, bo szukałem alfy pod tym adresem, a tam są trzy komisy jeden za drugim.
To ten;
roboczy.jpg

Nie planuję tam raczej nic kupować, te przypadkowe pierwsze wrażenie było słabe. A teraz to szukam w sumie młodszych roczników.

Amortyzatory
Powrót