• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] rozstaw śrub w AR 159 ?

Każda z Opla z tym samym rozstawem (w tym przypadku 5x110) pasuje w 100% i nie słuchać pierdzielenia, felgi mają ta same parametry co oryginały Alfy.

oprócz ET i w tym pies pogrzebany, felgi ocierają o zaciski

ja natomiast znalazłem od omegi i pasują idealnie, mają trochę mniejsze otwory na śruby ale nie jest to wielki problem, da rade wycelowac.

Może nie na wszystkie ale na inne tego typu tańsze chińczyki też radzę uważać, piszę to z własnego doświadczenia .....
Około 1,5 roku temu zakupiłem następujący model felg.......http://moto.allegro.pl/beat-mb-16-5x110-nowe-felgi-alu-opel-astra-i1984204161.html
po okresie użytkowania niecałego roku lakier zaczął się łuszczyć i odpryskiwać wygląda to teraz raczej nie ciekawie co prawda felgi posiadają jeszcze gwarancję ale nie chce mi się w to bawić bo pewnie zabiorą je na jakiś czas żeby je naprawić a ja pozbyłem się poprzednich felg stalówek bo były pogięte.....tak czy siak
wychodzę z założenia że lepiej kupić oryginalne używane w dobrym stanie niż nowe chińczyki .........

Maikel, czy mogłbym Cię prosić o jakieś zdjęcie felg? Chciałbym zobaczyć, czy wytrzymam takie defekty estetyczne, czy raczej odpuścić sobie ich kupno.
Pozdrawiam i z góry dziękuję

Amortyzatory
Powrót