Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Spokojnie w 300zł za części się zamkniesz (z pompą). 35tkm to aby nie za szybko?
orginał pasek plus rolka 218,30
orginał pompa wody - 220zł
do tego koszty przesyłki ok 30zł
Jeśli nie chcesz orginału bierz wszystko z INA
Czemu chcesz przy tym przebiegu wymieniać rozrząd no chyba ze masz już 5 lat to wtedy tak![]()
zmień pasek tylko nie dayco
kup cały KIT INA
Dokładnie tak żywot zakończyła moja była 145 w rękach mojego kolegi. Po roku od wymiany strzelił pasek rozrządu i było tak jak napisał Skywalker.Ja na Twoim miejscu podjechał bym do dobrego warsztatu i zlecił wykonanie wszystkiego, łącznie z zakupem części.
Jeśli coś się wydarzy, a części dostarczysz we własnym zakresie, to nici z gwarancji niestety. I sprzedawca, i wykonawca usługi będą odbijali piłeczkę, że to nie ich wina.
Niestety tak to wygląda w praktyce.
Ja na Twoim miejscu podjechał bym do dobrego warsztatu i zlecił wykonanie wszystkiego, łącznie z zakupem części.
Jeśli coś się wydarzy, a części dostarczysz we własnym zakresie, to nici z gwarancji niestety. I sprzedawca, i wykonawca usługi będą odbijali piłeczkę, że to nie ich wina.
Niestety tak to wygląda w praktyce.
Cześć,
żeby nie zakładać nowego wątku - mam do wymiany rozrząd i sprzęgło. Jakich producentów polecacie?