• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

rozrząd 2.0 twin spark

kremien

Nowy
Auto
147 2.0 TS+LPG
Witam ! potrzebuje całego kompletnego rozrządu do alfy 147 silnik 2.0 TS.Tylko mam do was pytanie,bo patrzac na allegro i tutaj co wy piszecie to na allegro te komplety sa dziwne,bo np. pisze ze pasuje do 1.8 i 2.0 a te dwa silniki maja inna ilosc zebow na pasku.Jakby mógłby mi ktos podac jaki dokładnie ma byc ten rozrząd,albo link do jakiegos kompletnego dobrego do 2litrowego ts to bd wdzieczny.

Witam ! potrzebuje całego kompletnego rozrządu do alfy 147 silnik 2.0 TS.Tylko mam do was pytanie,bo patrzac na allegro i tutaj co wy piszecie to na allegro te komplety sa dziwne,bo np. pisze ze pasuje do 1.8 i 2.0 a te dwa silniki maja inna ilosc zebow na pasku.Jakby mógłby mi ktos podac jaki dokładnie ma byc ten rozrząd,albo link do jakiegos kompletnego dobrego do 2litrowego ts to bd wdzieczny.

P.W.

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
ja też poproszę o informację, bom przed wymianą...

Witam!
Też mógłbym prosić o informacje? Może napiszecie tutaj co by było dla potomnych :)

zestaw Conti CT877K2 (pasek CT877) rozrząd - 168 zębów szerokości paska 24mm
zestaw Conti CT970K1 (pasek CT970) wałek wyrównawczy - 130 zębów szerokość paska 15mm

Amortyzatory
Powrót