• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] Rozrząd 1,9 JTS 159

zloty 72

Nowy
Auto
Alfa romeo 159 1,9 JTS 160km
Witam własnie rozgrzebałem sie w temacie rozrząd i niestety tutaj dostałem mocno w głowę musiałem zmienić łańcuchy bo juz dawały znać i niestety najgorsze jest to ze jeszcze te łańcuchy są w miar normalnych cenach ale dodatkowo musze jeszcze wymienić kółka z wariatorami i te elektor zawory szukam cały czas czesci poza aso ma moze ktos do ogarnięcia cały komplet rozrządu wraz z kółkami wariatorów i elektrozawory ???

pozdrawiam Rafał

Help my

Sprawdzałeś autosklep24.pl?

Witam własnie rozgrzebałem sie w temacie rozrząd i niestety tutaj dostałem mocno w głowę musiałem zmienić łańcuchy bo juz dawały znać i niestety najgorsze jest to ze jeszcze te łańcuchy są w miar normalnych cenach ale dodatkowo musze jeszcze wymienić kółka z wariatorami i te elektor zawory szukam cały czas czesci poza aso ma moze ktos do ogarnięcia cały komplet rozrządu wraz z kółkami wariatorów i elektrozawory ???

pozdrawiam Rafał

Help my

Temat byl juz doglebnie opisany na forum. Wystarczy poszukac. Ale dla leniwych: kola do kupienia wlasciwie tylko w aso. Elektrozawory najlepiej kupic na amerykanskim ebayu od Cobalta lub Malibu. Wychodzi 2x taniej.

Amortyzatory
Powrót