krycho91
Nowy
Po tym jak wczoraj zobaczyłem 164 które chciałem kupić już mi się odechciało szukania;/ Jadę dziś po Nissana Maximę zobaczymy co będzie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kilka rzeczy przy niej jeszcze do zrobienia... ale egzemplarz warty zachodu, no i cena dość niewygórowana.do mnie możesz napisaćKolega sie o 164 pytał jakąś pewną, chciałem Ciebie polecić. )
A od kiedy to 33-ki cieszą się jakimkolwiek zainteresowaniem na naszym rynku?http://otomoto.pl/alfa-romeo-33-s16v-boxer-132km-qv-C23576150.html
Koledzy a co z tą 33ką jest nie tak? Wygląda spoko, trochę starych alf naokoło, a wisi na allegro i wisi...
To auto stoi w Wawie na Grochowskiej chyba u tego fana markiA od kiedy to 33-ki cieszą się jakimkolwiek zainteresowaniem na naszym rynku?Poza tym ludzie pewnie boją się tego delikatnego silnika, ta wersja to zdecydowanie coś do zabawy w wolnych chwilach a nie do użytkowania jako podstawowe auto
![]()