[164] Rozmowy o AR 33/164 - mini Shoutbox

Po tym jak wczoraj zobaczyłem 164 które chciałem kupić już mi się odechciało szukania;/ Jadę dziś po Nissana Maximę zobaczymy co będzie.

a to żegnasz się z 164?

Alfa musi poczekać na razie z wydatkami bo trochę jest do roboty. Kupiłem tą maximę i przyspieszenie, elastyczność jest fajna. Co do prowadzenia jest miększa od Alfy ale twardsza od Renówek które miałem, ale za cenę którą zapłaciłem nie mam co narzekać, chociaż trochę rudej jest:)

A miałem do Ciebie dzisiaj pisać....

do mnie możesz napisać;) Kolega sie o 164 pytał jakąś pewną, chciałem Ciebie polecić. )

do mnie możesz napisać;) Kolega sie o 164 pytał jakąś pewną, chciałem Ciebie polecić. )
Kilka rzeczy przy niej jeszcze do zrobienia... ale egzemplarz warty zachodu, no i cena dość niewygórowana.

No szkoda jacoff, ale teraz to po ptokach jak to się mówi;/ Na razie jestem zadowolony z tego japońca chociaż jednego nadkola już prawie nie ma przez rudą:D Ale w v6 jestem już zakochany.. Napewno kiedyś kupię sobię Alfę z Busso:)

A od kiedy to 33-ki cieszą się jakimkolwiek zainteresowaniem na naszym rynku? :D Poza tym ludzie pewnie boją się tego delikatnego silnika, ta wersja to zdecydowanie coś do zabawy w wolnych chwilach a nie do użytkowania jako podstawowe auto :)
To auto stoi w Wawie na Grochowskiej chyba u tego fana marki :)
Zreszta widac po podwórku :)

Majkel - często tamtędy śmigam i czasem stoją tam alfy rozpirzone na amen, kto wie z ilu ta się składa... chociaż nie chcę oceniać, być może tak nie jest!

Panowie, mam dylemat. Mam 33-kę od niecałego miesiąca, śmiga jak marzenie tylko jest jedna rzecz... jest srebrna i ma czarne zderzaki i lusterka. Męczy mnie to, nie mogę spać :/ Z jednej strony to klasyk i takim powinien pozostać, kusi mnie jednak pomalowanie wszystkiego na kolor nadwozia przy okazji małych poprawek lakierniczych. Co myślicie ? Czy cała srebrna nadal będzie się ładnie prezentować i będzie iść z duchem youngtimera ?

Kwestia gustu - jak dla mnie seria 3 to jeszcze nie taki zabytek i malowanie plastików pod kolor nie będzie wielką profanacją, natomiast zupełnie inną rzeczą jest to, że mnie osobiście bardziej podoba się z czarnymi zderzakami i lusterkami :D

Mnie osobiście się nie podobają całe zderzaki pomalowane pod kolor w 33-ce:P Gdyby jednak pomalować je tak jak było to robione fabrycznie to już jestem na tak:) Czyli albo przez środek tylko albo jeszcze z dołem, a góra zderzaka czarna.

Alfy Romeo 164 na torze. Nie ma co, ciekawy widok:

Że mi bedzie wolno zacytować słynny tekst Łukasza z zlotu w Biłgoraju;

"O KU**** JA PI****"

Zajebiste

Ostatnią edycję dokonał moderator:
taksiarz by kupił;)

ktoś może chce wkładkę pipercrossa do oryginalnej puchy w 164?? u mnie jeździła może ze 3 tys km. Cena na prv jak coś

Amortyzatory
Powrót