[164] Rozmowy o AR 33/164 - mini Shoutbox

Okazja... ale wolę moje welury w 12v, które są w idealnym stanie.
Tak czy inaczej cena mega atrakcyjna.

Normalnie nie wierzę własnym oczom, cudeńko, od oryginału odstaje tylko kierownicą i napisem na tylnej klapie... kocham <3

mocno chorowalem na tą deske - jak miałem jeszcze swoją Imole :/ nie mam pojęcia czemu italiance zmienili coś tak fajnego na na "grubociachane" plastiki

1ar.jpg

Piszę narazie tu bo muszę się pochwalić a autko jeszcze nie umyte i przygotowane do oficialnego powitania :D
A więc od dwóch dni jestem właścicielem AR 33 1.3 :DD
Wrażenia z trasy Poznań-Warszawa : jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Prowdzi się jak po sznurku, dość dynamicznie jak na swoje możliwości i ten dźwięk boxera...
Spalanie z trasy (a jechałem A2 czyli przepisowo 140 O_0) 6,32/100km na PB95.
Jest parę drobiazgów do zrobienia ale będę się tym chwalił na innym wątku.
Anyhow ta 33 już nie trafi w złe łapska handlarzy :)

pozdrówki

Jacek jedziemy po nia:>?

Ze mną jak z dzieckiem, jak mówię to i robię. :D Tylko zastanawiam się kto płaci. :P

ja za deske ty za reszte;)

Słuchajcie, pytanie nowego użytkownika 33 :)
Czy to normalne, że pływaczek w baku kręci się podczas hamowania i przyśpieszania co daje efekt taki, że poziom benzyny rośnie i spada w zależności od pochyłu auta.
Druga sprawa : czy w 33 lewe lusterko zawsze jest mniejsze ? Moje jest poklejone (co prawda dość porządnie) ale wkurza mnie bo świszczy przy 120 km/h i jest mniejsze :)

Panowie, szybkie pytanie czy galka biegow w 164 jest na gwint czy wieloklin ? Bo nie wiem czy sie silowac z odkrecaniem czy wybijac ;P

Czy to normalne, że pływaczek w baku kręci się podczas hamowania i przyśpieszania co daje efekt taki, że poziom benzyny rośnie i spada w zależności od pochyłu auta.

To jest normalne nawet w 164.

W 33 te wskazania są wogóle dzikie :) - więc nie przejmuj się to 100% normalne.. Uwzględnij też że przy bardzo długich zakrętach jeśli jest poniżej 1/4 potrafi odpłynąć paliwo przez co gaśnie samochód :P Nam się coś takiego zdarzyło na zjeździe z jakiegoś wiaduktu - najpierw normalnie potem w połowie po prostu zgasła... Po chwili normalnie odpaliła i jechała :)

Amortyzatory
Powrót