Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
5x100 na śrubach pływających bo rozstaw oryginalny to 5x98. Wejść wejdzie, ale to zależy też jaki rozmiar opony chcesz. Przy 225/40 może obcierać![]()
Witam, mam 147TI czy na zimowe mogę założyć felgę 15" tak jak z katalogu oponeo? tam mam zaznaczone 185/65/R15... wersja TI miała większe zaciski niż słabsze wersje?
Trzeba roztoczyćA co z otworem centralnym felgi - jeżeli jest większy niż 58,1 ok sprawa jasna - pierścień. Co jeżeli felga ma otwór 57,1?
Przepraszam, że post pod postem, a także z powodu (chyba) głupiego pytania... Jestem już praktycznie zdecydowany na 15" (dzięki Sebek 2442), ale na necie występują raczej zimówki 185/65 a nie 190/60... Czy 185/65 wejdą z powodzeniem na felgi 5x98 15"? Nie chciałbym, żeby coś wystawało czy zawadzało, w życiu zmieniałem 3x komplety opon, ale zawsze robił to za mnie wulkanizator, tym razem chciałbym kupić online i troszkę zaoszczędzić, ale nie jestem pewny tej rozmiarówki.