Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Sądziłem, że uda się bez tej wizyty. Niestety inaczej nie można. Przeszukałem internet, też nic nie znalazłem. Dziękuję za dobre chęci, pozdrawiam.
- - - Updated - - -
Już kiedyś miałem problem z innym samochodem. Bez jakichkolwiek dokumentów wpisują co im wyjdzie, chociażby z rocznika na szybach
Dziękuję za pomoc .
Tylko w niemieckich dokumentach ma kod silnika AXF1B więc jest to chyba jednostka 95 KM . Dzwoniłem do serwisu alfy żeby zapytać co to za silnik i też mi podali 95 KM.
Te silniki są chyba wolnossące bez turbo ?
Przepraszam za te pytania ale nie potrafię poradzić sobie w z szukaniem na form.
A tu dekoder pokazuje 78 KM.
Dziękuję za pomoc .
Tylko w niemieckich dokumentach ma kod silnika AXF1B więc jest to chyba jednostka 95 KM . Dzwoniłem do serwisu alfy żeby zapytać co to za silnik i też mi podali 95 KM.
Te silniki są chyba wolnossące bez turbo ?
Przepraszam za te pytania ale nie potrafię poradzić sobie w z szukaniem na form.
A tu dekoder pokazuje 78 KM.