Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Trafiłem tutaj z tematu kolegi BellaMia. Nie ukrywam zaintrygował mnie avatar
Co do Alfy to miałem napisać niezła sztuka...ale to Romeło jest...gender ? Śliczna fura, ale jak koledzy prawią końcóweczka chromowana by się przydała...a może jakiś ragazzon, albo ulter ?
A tak to nie ma co psuć. Stylistka 147 FL jest genialna...ten tyłeczek...lotka robi robotę...
Żaden gender, żaden gender [emoji14]
Dla mnie lepiej określać go po męsku. Gdybym określała jako "ją" (np. moja piękna), to dopiero ja czułabym się odmiennie [emoji14]
Myślałam o końcówce, ale to zmiana tylko wyglądu :/
Zależałoby mi na zmianie dźwięku, więc pewnie faktycznie w niedalekiej przyszłości wpadnie inny tłumik
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.