• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

robimy jakąs kawe czy cus

Jesli nie ma sprzeciwow to mozemy sie dogadac na jutro kolo poludnia. Przy okazji ci co nie byli na spotkaniu w wawie podpisaliby papiery

fred

to jak sobota pasuje ino godzina podejcie mie tam jest w zasadzie wszystko jedno mysla tak kole 5ty? na srodku parkingu tak kole media
no chyba ze do ferki ale kaj łon nos pomiesci 20 hopa i jeszcze te piknyjsze połowy wos tyz moze bydom:)
dejcie znac jak wom pauje ?????

.
.
NO CHYBA ZE SEZON GRILOWY ZACZNYMY W LUTYM :) <biabelwesoly> <piwo> :gitara:

nie ja a sie na zimnie stać nie piszę dopiero mi gorączka minęła :) więc jeszcze zdrowieje :)

A jo by coś zjot.Nojlepij z grila.

EEE no to i ja sie pisze na taka kawe czy flaszke... ino przyjade moim kurnikiem bo bella sie w garazu relaksuje w taka pogode... no chyba ze bedzie ladnie i bez sniega... to czekam na konkretna decyzje :mrgreen:

Nie masterem a berlingo z kogutami na dachu bo przyszlo mi pilotem zostac pare lat temu i oprocz Alfy mam jeszcze ten wlasnie kurnik ale nie ma tragedii bo mam w nim wyrko, kuchenke i polsat cyfrowy wiec kawke przy filmie tez moge zrobic ale nie wiem czy moja kuchenka wyrobi na tylu alfistow...

nie bój się wyrobi :D wpadaj takim sprzętem kawe już każdy mieć będzie i kubki hehe

Amortyzatory
Powrót