R
rafjan
Guest
I szczerze powiedziawszy całe szczęście. Jestem jak najbardziej za !
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
marcins737 napisał:niniejszym rezygnuję z funkcji moderatora , powody zachowam dla siebie
proszę o składanie propozycji mojego nastepcy
ja proponuję kolegę Scrata
Niemam nic przeciwko - czekamy na inne propozycje!AR_33 napisał:NIe wiem czy Poznań można zaliczyć do Polski Centralnej, ale jestem jak najbardziej za Scratem.![]()
marcins737, słuszna decyzja :wink:
Sam zainteresowany spędzał weekend poza Łodzią bez kompa.Wasal napisał:ale gdzie jest sam zainteresowany
Jeżeli tak chcą Łodziaki, to ja też jestem za Scratem :wink:Garos napisał:Jestem za Scratem
Ferrari-1 napisał:marcins 737 praktycznie sam potrafił równoważyć nasze NIE do tuningu
adasco napisał:znaczy - Scrat stawia na zlocie?
Widze że będzie spocik bez Alfek <piwo>adasco napisał:znaczy - Scrat stawia na zlocie?
Scrat napisał:Widze że będzie spocik bez Alfek
Święta racja!Yoopi napisał:...ja ciagle uwazam ze choc jeden taki powinien sie odbyc,
Ale co masz na myśli :?: Jego abdykacje czy moją ewentualną koronację :mrgreen: :mrgreen:Paweł156 napisał:Na zlocie bedzie co opijac