Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Mnie się udało zrobić to samodzielnie zgodnie z opisem w instrukcji obsługi (kulawym, pamiętam że dobrą godzinę próbowałem wykminić jak to zrobić). Nie było potrzeby odbycia wizyty w ASO.
Ustawiasz zegar z prawej strony tak, żeby wyświetlał się na nim wskaźnik ciśnienia opon, następnie wciskasz pokrętło na kierownicy i trzymasz. Na wskaźniku ciśnienia opon, pod obrysem samochodu pojawi się biały pasek, który będzie przesuwał się w prawo. Jak zakończy się przesuwać (trwa to parę sekund) to puszczasz pokrętło i załatwione.
Dzięki John_z_Nasa , właśnie przed chwilą skasowałem. Ja tak wcześniej robiłem i nic mi nie wychodziło.
Ważne jest aby nacisnąć to pokrętło w momencie kiedy wyświetla się informacja o resecie u dołu widżetu z oponami. Wcześniej nie zwracałem uwagi na to i wciskałem pokrętło zbyt późno.
Ale dziękuję bardzo bo bez Twoich wskazówek to bym tak dalej jeździł . Chociaż wystarczyłoby uważnie przeczytać instrukcję. Ale komu się chce.
Najlepsze, że w serwisie faktycznie mają z tym problem.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.