• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulietta] Reperaturka progu Giulietta

Krq

Nowy
Auto
Giuelltta
Cześć mam do was pytanie odnośnie naprawy progu z tyłu w mojej Giuliettcie, po ostatniej zimie zauważyłem że wychodzi mi ruda :/ najwidoczniej poprzedni właściciel jeździł bez gumek w progach i dopiero założył je jak sprzedawał auto. Chciałbym zrobić dwa progi w moim samochodzie. Dlatego pytanie czy ktoś kupował reperaturki do progów? Nigdzie nie mogę tego poszukać, prosiłbym o kontakt do kogokolwiek kto takie rzeczy robi. Dzwoniłem do hurtowni ale powiedzieli mi że brak do Giulietty :/

Ale to masz aż tak przeżarte rdzą, że musisz wstawiać reperaturkę? Próbowałeś to najpierw oczyścić? Giulietta jest dobrze zabezpieczona antykorozyjnie, więc dziwne, że już łapie rdze... No chyba, że było jakieś kuku.

No niby marudził gość że będzie pewnie musiał coś tam wyciąć i poprosił żebym poszukał reperaturki. Niestety nigdzie nie mogę poszukać :/

Jesli masz wersje z listwami progowymi to moze byc jeden powód drugi to gromadzacy sie brud za nadkolem w blotniku mam 3 Julki i w jednej ten problem zaistnial tylko zakup cwiartki lub pelnego progu z uzywki czasem lepiej wyjac gumke z progu wtedy jak pojawi sie tam woda ma jak wyplynac lub odparowac

To naprawdę przygnębiające że niczego tak naprawdę nie można dostać ;/

No niby marudził gość że będzie pewnie musiał coś tam wyciąć i poprosił żebym poszukał reperaturki. Niestety nigdzie nie mogę poszukać :
Może kup całe progi na a. coś tam .

Amortyzatory
Powrót