• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Renowacja skóry Śląsk

petr1410

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 150KM
Witam,

jako, że niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem AR159 chciałbym moją pięknotkę dopieścić. Szukam sprawdzonego i dobrego warsztatu w którym poddają renowacji/czyszczeniu skóry w samochodzie. Jeśli macie taką info to jaki jest koszt takiego zabiegu tak pi razy drzwi? Autko z 2008 roku, czerwone skóry nie po przecierane ale już trochę wyblakłe, a i oczywiście sportwagon :) pozdrawiam

Nie wiem jakiej lokalizacji szukasz ( czy ma być bardzo blisko Ciebie) ale sam korzystałem z usług firmy ERES z Chorzowa (ul. 11 listopada 4). Znają się na swoim fachu i robią świetną robotę. Wycenę robią po oględzinach więc nic Ci nie podpowiem, ale ceny nie są ani niskie ani wygórowane. Mają też oddział w Czechowicach-Dziedzicach.

a ile Ty płaciłeś jeśli można wiedzieć? Bo ciekawi mnie ile to tak mniej więcej kosztuje.

Witam,

jako, że niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem AR159 chciałbym moją pięknotkę dopieścić. Szukam sprawdzonego i dobrego warsztatu w którym poddają renowacji/czyszczeniu skóry w samochodzie. Jeśli macie taką info to jaki jest koszt takiego zabiegu tak pi razy drzwi? Autko z 2008 roku, czerwone skóry nie po przecierane ale już trochę wyblakłe, a i oczywiście sportwagon :) pozdrawiam

Ja miałem dość spracowane skóry - w autodetailngu w Warszawie zapłaciłem 800 Pln. Pigment na fotelu kierowcy, dziura po papierosie na tylnym siedzeniu + konserwacja. W Twoim przypadku będzie znacznie taniej, bo nie masz uszkodzeń. Może warto spróbować samodzielnej konserwacji - znajdziesz na tym forum kilka tematów na temat kosmetyków i instrukcji ich stosowania.

Sam się w to nie baw,bo trafienie odpowiedniego odcienia koloru tapicerki dla laika graniczy z cudem...Wcześniej wysłałem Ci PW...Doszło?

Tak wiem. Warsztat z polecenia, ale zaliczyli wpadkę. Jutro odbieram auto po poprawkach i wtedy ocenię, czy było warto.

Amortyzatory
Powrót