• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Renowacja konsoli środkowej

camil76

Nowy
Auto
Alfa Romeo 166
Siemka. Postanowiłem zrobić coś z tymi plastikami bo wyglądały złe. Myślę ze się podoba.

Było tak------->

eqrur5.jpg

A teraz jest tak------->

ezhhzd.jpg

Oryginalnie chyba był ciemniejszy jak na 1 zdjeciu (ta połówka przy drążku też;)) i moim zdaniem lepiej by wyglądało, do jasnej skóry w sumie mogłes spróbowac drewnopodobny kolorek, kwestia gustu. Oklejałeś folią? Jaką? Na pewno bije na głowe wszelkiego rodzaju okleiny:)

Jak dla mnie troszke za jasne, ale skoro właścicielowi się podoba to najważniejsze :)

Mi osobiście ta czarna ramka się nie podoba :/ Jeżeli chodzi o te okleiny to też już nad tym myślałem tylko jakoś nie mam weny twórczej żeby zaryzykować. W poprzedniej swojej miałem polakierowane w czarny mat. Świetnie wyglądało. Ale jeszcze jakoś sobie wyobrażam coś z aluminium szczotkowanego, może srebrny carbon. A może też na czarno. Może szczotkowane czarne "aluminium" :) to mogło by być coś. Może kiedyś coś takiego zrobię.

- - - Updated - - -

Albo ktoś zrobi szybciej i się przekonam czy to jest to :P

Jak poszukasz w archiwum to znajdziesz moją 166 i ta konsola jest czarny fortepian, ma już 4 rok i wygląda identycznie, polecam zabieg ;-)

Amortyzatory
Powrót